Witvis zitkisten & toebehoren voor de beste prijs bij Fishinn!

Witvis zitkisten en toebehoren bestellen doe je natuurlijk voordelig online bij Fishinn.nl. Wij hebben met veel zorg een mooi assortiment witvis zitkisten en toebehoren van veel toonaangevende merken samengesteld. Naast topkwaliteit en A-merken ben je bij ons verzekerd van ontzettend scherpe prijzen. Naast een enorme online collectie ben je natuurlijk ook welkom in onze mooie winkel in Venlo, die gerund wordt door bloed fanatiek witvis wedstrijdvissers. Witvissen begint bij Fishinn.nl! 

Een compleet aluminium viskist station met voetplateau.

Een witvis zitkist en toebehoren kopen doe je natuurlijk bij Fish Inn. Hier vind je een grote collectie zitkisten met alle bijbehorende accessoires die je in de praktijk nodig hebt om aangenaam op witvis te vissen of een goede wedstrijd geconcentreerd te vissen. Veel van deze zitkisten zijn tegenwoordig uitgevoerd met een voetplateau en telescopische poten, zodat de visplateau’s die vroeger gebruikt werden niet meer nodig zijn. De poten van deze zitmanden of viskisten hebben meestal een diameter van 25 of 36mm en zijn soms ook nog eens telescopisch uitgevoerd. Door deze grote diameter wordt er veel stabiliteit uit de poten gehaald van de zitkist en zal deze viskist niet zwenken op zijn poten. Tevens zijn de meeste poten uitgevoerd met modderpoten die ervoor zorgen dat de poten niet wegzinken in zachte bodems of wegglijden op een rotsachtige ondergrond.

Welke zitkist toebehoren en accessoires zijn handig.

In onze winkel vindt je meer dan 100 soorten witvis zitkisten en toebehoren van vele topmerken. Het mooiste is natuurlijk kiezen voor de accessoires voor de viskist van hetzelfde merk als de zitkist waar je mee vist. Deze viskist toebehoren zijn ontwikkeld om altijd je handen vrij te hebben en alles stabiel om je heen gemonteerd te hebben. Denk bij deze toebehoren aan bijvoorbeeld de volgende handige toepassingen; een leefnetsteun, een paraplusteun, een feedersteun, vaste hengelsteunen, een hengelhouder, een topset kit, een aastafel en een voerbak. Natuurlijk zijn er veelvoud van deze toepassingen die je eenvoudig in onze webshop kunnen nazien. Deze zitkist accessoires zijn duidelijk weergegeven met duidelijke afbeeldingen en teksten en natuurlijk eenvoudig te bestellen. In onze mooie webshop zie je de real time voorraad van de door jou gekozen producten. Zo ben je verzekerd van een snelle levering. Een witvis zitkist en toebehoren van diverse merken, zoals Preston, Fox Matrix en Guru, bestel je voor de beste prijs bij Fish Inn!