Streetfishing - Alles voor de 'streetfisher' bij Fish Inn.

Streetfishing; Actief vissen in de stad! Het is de rage van dit moment, zeker onder de 'jongere vissers' onder ons! Streetfishing is een actieve vorm van roofvissen, waarbij met licht materiaal gevist wordt in grachten en kanalen op baars, snoek en snoekbaars. Ook in de stad is er heel wat roofvis te vangen. Omdat de roofvis in de stad 'wat kleiner' is, is het mogelijk om lichtere materialen te gebruiken, ideaal natuurlijk om je snel te verplaatsen; Lopend, met de fiets en/of met het openbaar vervoer. De basisuitrusting van de street fishers onder ons bestaat veelal uit een ultralight hengel / dropshot hengel, bijpassende spinmolen uiteraard, schepnet met lange steel, onthaakmatje en een kleine tas / rugzak gevuld met kunstaas (met name softbaits / shads) en klein materiaal.

Een top street fishing collectie bij Fish Inn!

Met 1.000m2 oppervlak aan hengelsport producten vindt je bij Fish Inn alles om jouw streetfishing tripjes af te sluiten met een goede vangst. Wij begrijpen de behoefte van de street fishers onder ons en hebben dan ook een prachtige collectie samengesteld. Voor streetfishing is licht en sterk materiaal een vereiste, eenvoudig en snel mee te nemen. Naast een uitgebreide collectie dropshothengels en ultralight hengels, met bijpassende molens uiteraard, vind je bij ons dan ook speciaal geschikte 'kleine' onthaakmatjes, kleine schepnetten met extra lange steel voor de hoge kades en handige visrugzakken die je ook tijdens het vissen gewoont kunt blijven dragen. Zodat je snel en effectief op zoek kunt gaan naar de stekken waar de roofvis te vangen is! Daarnaast biedt Fishinn.nl een ruime collectie kunstaas, draad, haken en overig klein materiaal; Alles voor street fishing op hoog niveau!

Populaire Streetfishing categorieen:

Speciaal om de streetfisher optimaal van dienst te zijn hebben wij onderstaand de meest populaire productcategorieen van Fish Inn - speciaal voor streetfishing producten - opgesomd. Klik direct door naar een gerichte collectie topkwaliteit producten, ideaal geschikt voor de streetfisher, zoals onze prachtige collectie ultralight hengels, maar ook roofvis softbaits en roofvis schepnetten. Alles voor de streetfisher - voordelig online - bij Fishinn.nl, de hengelsport (web)winkel van Nederland!

Kunstaas voor streetfishing: Van alles wat!

Bij Streetfishing wordt er 'snel' gevist en vaak worden er meerdere stekken snel achter elkaar bezocht. In de stad kan het 'type' stek op 2 minuten loopafstand compleet anders zijn; Van een mooi diep kanaal met hoge kade en helder water tot een klein grachtje met troebel water. Een streetfisher is op al deze stekken voorbereid en hier hoort een divers kunstaas assortiment bij. Natuurlijk mag een mooie collectie softbaits / shads niet ontbreken, maar ook (kleinere) pluggen, jerkbaits en spinners behoren tot de mogelijkheden. Kijk naar de stek, naar de specifieke situatie en kies het kunstaas dat hier het beste bij past. Streetfishing is snel en hierbij moet er ook snel geschakeld kunnen worden naar het type kunstaas dat het beste past bij de (nieuwe) stek. Zorg voor een mooie combinatie tussen typen kunstaas in jouw collectie, maar ook diverse kleuren formaten. TIP: vaak is het streetfishing kunstaas wat kleiner, maar dit betekend niet dat je geen grote vis kunt vangen in de stad!

Meest verkochte streetfishing producten.

Wil je meteen de populaire streetfishing producten bekijken? Wij begrijpen dat de moderne streetfisher snel wilt slagen, net zoals bij het vissen! Daarom geven wij op deze pagina ook de meest verkochte producten direct weer : Een topselectie voor de fanatieke streetfisher! Alles voor streetfishing bestel je eenvoudig online voor de beste prijs bij Fishinn.nl. Met een topcollectie roofvis producten bestaande uit topkwaliteit producten van A- hengelsport merken slaag je bij ons altijd. Wij leveren het merendeel van onze online collectie direct uit eigen voorraad: Voor 15.00 besteld, de volgende dag in huis. Zo kun je volgende dag al met de juiste materialen op jacht naar baars, snoek en snoekbaars in de grachten, kanalen en andere (stedelijke) wateren. Alles voor de snelle & actieve streetfisher voordelig online bij Fish Inn, de hengelsportzaak van Nederland!