Over Roven.nl

Vissen op Roofvis en Meerval begint bij Roven.nl!

Alles voor het vissen op roofvismeerval en forel bestel je voordelig online bij Roven.nl, de Roofvis speciaalzaak. Bij ons vind je altijd een actueel aanbod met topkwaliteit producten voor de beste prijs. Met een uitgebreide collectie met in totaal meer dan 25.000 producten zijn wij de grootste online roofvisshop van Europa. Wij staan garant voor een snelle en complete levering, goede service en scherpe prijzen. Maar ook vind je bij ons enorm veel informatie over het vissen met kunstaas op baars, snoek, snoekbaars, roofblei en meerval en voor inspiratie, nieuwe technieken, productreviews, tips en gewoon leuk leesvermaak moet je zeker eens een kijkje nemen bij onze visverslagen! Alles voor de roofvisser van nu bij Roven.nl; de (web)winkel voor de echte gespecialiseerde roofvisser!Roven.nl, een onderdeel van Fish Inn.

Roven.nl was een van de online voorlopers binnen de hengelsportbranche. En nog steeds is Roven.nl toonaangevend binnen de meerval- en roofvisserij waarbij met name de vele visverslagen en visvideo's zorgen voor een grote hoeveelheid unieke informatie voor de roofvisser. Verschillende prostaffers van Roven.nl, die toonaangevend zijn in de roofvis- en meervalvisserij, posten wekelijks bij ons. Hierdoor is veel over de praktijk te lezen en te zien, ideaal om inspiratie, nieuwe technieken en tips op te doen dus! Ook was Roven.nl een van de eerste webshops met een gekoppeld voorraadsysteem. Dit alles was voor Fish Inn reden om Roven.nl al in 2011 over te nemen. 

Bij deze overname heeft Fish Inn gerichte kennis in huis gehaald. Roven.nl was namelijk ook de eerste webshop in de hengelsport die met voorraadbeheer werkte en de bestellingen soepel uit kon leveren. Al deze kennis en kunde is gebruikt voor het uitrollen van de hengelsport webshop Fishinn.nl. Door de fusie van Roven.nl met Fish Inn is er een unieke combinatie ontstaan die geleidt heeft tot de grootste aanbieder van roofvis- en meerval materialen in Europa die de laagste prijzen kan hanteren. Alle topmerken binnen de roofvis- en meervalvisserij zijn vertegenwoordigd en bij verschillende merken zijn wij uiteraard ook Pro shop. 

Roven.nl blijft hierbij uiteraard bestaan als online platform puur gericht op de roofvisser. Een gebruiksvriendelijke webshop met een perfect uitgebalanceerd productassortiment, scherpe prijzen en een juiste realtime voorraad vermelding. Natuurlijk kunt u bij ons veilig winkelen & betalen en zorgen wij voor een snelle levering. Maar dat is zeker niet alles. De roofvisser van nu kan vooral ook uitgebreide informatie vinden, productreviews bekijken, visverslagen nalezen en genieten van de visvideo's van onze Roven.nl prostaffers. Oftewel nieuwe producten, nieuwe technieken, inspiratie en tips opdoen!