Lews Reels

Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
 1. Lew's Hypermag Speed Spool Slp
  Lew's Hypermag Speed Spool Slp

  De Lew's Hypermag Speed Spool SLP reel is uniek in zijn klasse. Met een gewicht van 153 gram is dit werkelijk een van de lichtste reels op de huidige hengelsport markt. Deze Lew's roofvis reel is gemaakt van een sterk eendelig magnesium frame dat afgewerkt is met zijplaten van C45 carbon. Hierdoor weet je natuurlijk direct waar het lichte gewicht vandaan komt. Om het lage gewicht te kunnen realiseren is er gekozen voor een vliegtuig kwaliteit Duralumin dubbel geanodiseerde 32mm spoel. Deze spoel is geboord en afgeschuind in een U vorm waardoor deze spoel extra licht van gewicht is en bijdraagt aan de sublieme lijnopwikkeling van deze Lews reel. Bij een baitcaster reel van deze kwaliteit is naast de behuizing natuurlijk ook het binnenwerk gemaakt van de beste kwaliteit materialen. De tandwielen van de Lew's Hypermag Speed Spool SLP zijn gemaakt van hard geanodiseerd aluminium materiaal die CNC gefreesd worden op s'werelds beste freesmachines voor een perfecte passing. Om de tandwielen van deze Lew's reel de beste en sterkste eigenschappen mee te geven is er gekozen voor 11 precisie RVS lagers met een dubbel beschermde coating. Om de spoel in 1x stil te laten staan is er gekozen voor een premium Japans high speed spoellager en Zero Reverse slipwerking. Voor ultieme worpen is er bij deze lews reel gekozen voor een Extern verstelbare 4-pins Speedcast Centrifugal Braking system(ACB) met maar liefst 27 standen. Hierdoor kan er zelfs lichter kunstaas met deze roofvisreel geworpen worden maar ook tijdens het verticaal vissen staat deze lichtgewicht reel absoluut zijn mannetje. In de zware situaties waar deze reel gebruikt mag worden dien je natuurlijk over een perfecte slip te beschikken. Daarom is er gekozen voor het duurzame Lew's carbon fiber slipsysteem met een maximale slipdruk van maar liefst 9kg waarmee jij iedere roofvis de baas zult zijn. Natuurlijk dien jij jouw kracht perfect op de haak uit te kunnen oefenen hiervoor is er gekozen voor een gebogen lichtgewicht 95mm carbon fiber slinger die voorzien is van de bekende Winn Dri-Tac knoppen zodat je altijd de grip zult behouden. Voor de beste slipinstelling tijdens de dril is er gekozen voor een titanium dubbel geanodiseerde gebogen aluminium slipsterslip met hoorbare klikinstelling zodat je precies weet wat je doet in het heetst van de strijd. Ben je opzoek naar een extreem lichte reel met een bizar hoge slipdruk? Zoek niet verder je hebt deze reel nu gevonden.

  Lew's TLH1XHL 849004017184
  Niet op voorraad

   

  € 299,95
  Gratis verzending
 2. Lew's Mach 1 SLP Links
  Lew's Mach 1 SLP Links

  Deze lichtgewicht Lew's reel is gemaakt voor de visser die ultieme prestaties van een lichtgewicht reel verwacht. Het frame van deze Lew's reel is gemaakt van lightweight SLP graphite. Uit ditzelfde materiaal zijn de zijplaten opgebouwd waardoor deze reel maar 207Gr weegt en altijd perfect in de hand zal liggen. Om soepelheid tijdens het vissen te garanderen is er bij de Lew's Mach 1 SLP reel gekozen voor een premium 8 RVS lagersysteem beschermde kogellagers en een Zero Reverse one-way sliplager om terugslaan van de spoel te voorkomen. De uiterst sterke massief messing Speed Gears zijn gefreesd op de meest precisie Hamai CNC freesmachines. De extern verstelbare Multi-Setting Brake (MSB) zorgt ervoor dat iedere worp perfect afgeremd wordt. Het secure systeem zal zelf lichter kunstaas goed afremmen met 4 individueel instelbare remschoenen. Evenals het binnenwerk is ook de spoel van deze Lews's baitcaster reel CNC gefreesd, als extra bewerking heeft deze een dubbele anodisering gehad om corosie te voorkomen. De spoel is 32mm breed zodat iedere duim ertussen past om de spoel van deze reel af te remmen tijdens een worp. Het slipsysteem is opgebouwd met Rulon slipschijven en biedt weerstand tot maar liefst 6.7kg slipdruk. De weerstand van dit uitmuntende slipsysteem wordt ingesteld d.m.v. een dubbel geanodiseerde aluminium slipster met hoorbare klik zodat je direct weet of je de weerstand hoger of lager zet. Het binnenwerk van deze Lew's roofvisreel wordt in gang gezet door de gebogen 95mm lange aluminium slinger met Lew's Combat Grip handgrepen die altijd perfecte grip geven aan jouw vingers. Dit Lew's reeltje zal met zijn bijzondere looks perfect staan op iedere roofvishengel!

  Lew's MH1SHLA 849004021150
  3-6 Dagen Levertijd

   

  € 119,95
  Gratis verzending
 3. Lew's Pro-Ti SLP Links
  Lew's Pro-Ti SLP Links

  Het parade paardje van Lew's reels dat is deze Lew's Pro-Ti SLP. Deze Lew's roofvis reel is gemaakt van een sterk eendelig aluminium SLP frame dat afgewerkt is met zijplaten die voorzien zijn van een Titanium afgezette finish. Om het lage gewicht te kunnen realiseren is er gekozen voor een vliegtuig kwaliteit Duralumin Titanium dubbel geanodiseerde 32mm spoel. Deze spoel is geboord en afgeschuind in een U vorm waardoor deze spoel extra licht van gewicht is en bijdraagt aan de sublieme lijnopwikkeling van deze Lews reel. Bij een baitcaster reel van deze kwaliteit is naast de behuizing natuurlijk ook het binnenwerk gemaakt van de beste kwaliteit materialen. De tandwielen van de Lew's Pro-Ti SLP zijn gemaakt van hard geanodiseerd aluminium materiaal die CNC gefreesd worden op s'werelds beste freesmachines voor een perfecte passing. Om de tandwielen van deze Lew's reel de beste en sterkste eigenschappen mee te geven is er gekozen voor 11 precisie RVS lagers met een dubbel beschermde coating. Om de spoel in 1x stil te laten staan is er gekozen voor een premium Japans high speed spoellager en Zero Reverse slipwerking. Voor ultieme worpen is er bij deze lews reel gekozen voor een Extern verstelbare 6-pins QuietCast Adjustable Centrifugal Braking system met maar liefst 27 standen. hierdoor kan er zelfs lichter kunstaas met deze roofvisreel geworpen worden. Om de worp magneetrem van deze reel perfect in te kunnen stellen is er gekozen voor een Titanium dubbel geanodiseerde aluminium weerstandsknop met hoorbare klik zodat je precies weet of je de weerstand hoger of lager zet. Is de zware situaties waar deze reel gebruikt mag worden dien je natuurlijk over een perfecte slip te beschikken. Daarom is er gekozen voor het duurzame Lew's carbon fiber slipsysteem met een maximale slipdruk van maar liefst 9kg waarmee jij iedere roofvis de baas zult zijn. Natuurlijk dien jij jouw kracht perfect op de haak uit te kunnen oefenen hiervoor is er gekozen voor een gebogen lichtgewicht 95mm carbon fiber slinger die voorzien is van de bekende Winn Dri-Tac knoppen zodat je altijd de grip zult behouden. Voor de beste slipinstelling tijdens de dril is er gekozen voor een titanium dubbel geanodiseerde gebogen aluminium slipsterslip met hoorbare klikinstelling zodat je precies weet wat je doet in het heetst van de strijd. Als extra's is deze Lew's reel voorzien van een Titanium gecoate Zirconia lijngeleider, Speed Dial lijn indicator en de bekende Lew's Speed Keeper haakhouder. Ben je opzoek naar een dijk van een roofvisreel? Zoek niet verder deze Lew's reel zal altijd zijn mannetje staan!

  Lew's TLPT1SHL 849004021273
  3-6 Dagen Levertijd

   

  € 349,95
  Gratis verzending
 4. Lew's Super Duty 300 Links
  Lew's Super Duty 300 Links

  Deze Lew's Super Duty 300 is de perfecte reel die graag met groter kunstaas aan de slag gaat. Deze Lew's baitcaster reel is gemaakt uit een eendelig aluminium frame dat afgewerkt is met aluminium zijplaten en een CNC gefreesde aluminium handgreep. Het premium 7-lager systeem met RVS dubbel beschermde kogellagers en Zero Reverse anti retour lager zorgen ervoor dat deze roofvis reel met ratel super soepel blijft lopen en spoel direct stil staat als jij stopt met draaien. Het Binnenwerk van deze Lew's baitcaster reel voor zwaar kunstaas wordt ondersteund door een verstevigde lagering die zorgt voor een precieze werking en stabiliteit gedurende zware omstandigheden. Dit resulterend in soepeler loopwerk en langere levensduur van deze zware kwaliteit roofvisreel. Voor de beste werpeigenschappen is er een extern verstelbare Multi-Setting Brake (MSB) met een dubbel worp controlesysteem gebruikt. Zowel het externe klik-draaisysteem voor de magnetische rem als de 4 individueel instelbare, schijf gemonteerde interne remschoenen die centrifugaal werken zorgen voor de beste eigenschappen. Het binnen werk van deze roofvisreel ratel bestaat uit de zeer sterke massieve messing Speed Gears die gefreesd zijn op super precieze Hamai CNC machines. De slip is gemaakt met de beste carbon platen die maar liefst weerstand bieden tot 10.8kg, hiermee weet je zeker dat je met deze Lew's reel iedere roofvis de baas zult zijn. Om voldoende druk te kunnen zetten met deze grote roofvisreel is er gekozen voor een gebogen heavy duty 100mm aluminium zwengel die voorzien is van Lew's Combat Grip handgrepen. Tevens is de thumbar van deze Lew's reel voorzien van een Winn Dri-Tac knoppen. Als speciale feature is deze lew's roofvisreel voorzien van een gepatenteerd klik geluid wanneer er lijn door de slip wordt afgenomen. Juist hierdoor kun jij tijdens een dril veel beter in de gaten houden wanneer de vis wel of juist geen lijn af kan nemen. Hierdoor zul je niet voor verassingen zoals een dichte slip direct na de aanbeet komen staan, ook zul je de vis sneller moe kunnen krijgen door een betere slipafstelling. Als extra feature is deze lew's baitcaster reel voorzien van een Speed Keeper haakhouder die verkassen tijdens het vissen een stuk gemakkelijker maakt.

  Lew's SD3SHL 849004021198
  3-6 Dagen Levertijd

   

  € 199,95
  Gratis verzending
 5. Lew's Super Duty LFS Linkshandig
  Lew's Super Duty LFS Linkshandig

  Een roofvisreel met een flipping switch functie in het middenprijssegment, wie zat daar nu niet op te wachten. Lew's heeft hier met de Lew's Super Duty LFS reel het juiste antwoord op gegeven. Laat je echter niet afschrikken door de lage prijs, je hebt hier namelijk met een beresterke reel te maken die perfect is voor het pelagisch vissen. Het frame is gemaakt van Aluminium en de zijplaten zijn gemaakt van lichtgewicht en super sterk grafiet. Het premium 11-lager systeem met RVS dubbel beschermde kogellagers en Zero Reverse anti retour lager zorgen ervoor dat deze roofvis reel met flipping switch super soepel blijft lopen en spoel direct stil staat als jij stopt met draaien. Het Binnenwerk van deze baitcaster reel voor middelzwaar kunstaas wordt ondersteund door P2 Super Pinion lagering die zorgt voor een precieze werking en stabiliteit gedurende zware omstandigheden. Dit resulterend in soepeler loopwerk en langere levensduur van deze zware kwaliteit roofvisreel. Om voldoende lijn voor ieder roofvisavontuur kwijt te kunnen is er gekozen voor een Gesmede geanodiseerde diepe aluminium spoel die35mm breed is. Om perfecte werpeigenschappen te garanderen is er gekozen voor een magneetremsysteem waarvan de weerstand van buitenaf ingesteld kan worden. De slip is gemaakt met de beste carbon platen die maar liefst weerstand bieden tot 20lbs. Hiermee weet je zeker dat je met deze Lew's flipping reel iedere roofvis de baas zult zijn. Daarnaast maakt de aluminium sterslip een tikkend geluid wanneer je de weerstand lichter of zwaarder zet. Tevens is de thumbar van deze Lew's reel voorzien van een Combat Grip duimvlak voor extra grip. Om te zorgen voor een soepele lijn afgifte tijdens het pelegisch vissen is er gekozen voor een titanium gecoate zirconia lijn geleider. Al te al ligt dit werkpaard super lekker in de hand en zorg je met de aanschaf van deze reel voor super veel uren visplezier.

  Lew's SDG1XHLF 849004016019
  Op voorraad

  Levertijd: 1-2 werkdagen

  € 179,95
  Gratis verzending
 6. Lew's Super Duty Wide
  Lew's Super Duty Wide

  Deze Lew's Super Duty Wide is de perfecte reel die graag met groter kunstaas aan de slag gaat. Deze Lew's baitcaster reel is gemaakt uit een eendelig aluminium frame dat afgewerkt is met sterke grafieten zijplaten en een CNC gefreesde aluminium handgreep. Het premium 11-lager systeem met RVS dubbel beschermde kogellagers en Zero Reverse anti retour lager zorgen ervoor dat deze roofvis reel met ratel super soepel blijft lopen en spoel direct stil staat als jij stopt met draaien. Het Binnenwerk van deze Lew's baitcaster reel voor zwaar kunstaas wordt ondersteund door een verstevigde lagering die zorgt voor een precieze werking en stabiliteit gedurende zware omstandigheden. Dit resulterend in soepeler loopwerk en langere levensduur van deze zware kwaliteit roofvisreel. Voor de beste werpeigenschappen is er een extern verstelbare Multi-Setting Control (MSC) met een dubbel worp controlesysteem gebruikt. Zowel het externe klik-draaisysteem voor de magnetische rem als de 4 individueel instelbare, schijf gemonteerde interne remschoenen die centrifugaal werken zorgen voor de beste eigenschappen. Het binnen werk van deze roofvisreel ratel bestaat uit de zeer sterke massieve messing Speed Gears die gefreesd zijn op super precieze Hamai CNC machines. De slip is gemaakt met de beste carbon platen die maar liefst weerstand bieden tot 10.8kg, hiermee weet je zeker dat je met deze Lew's reel iedere roofvis de baas zult zijn. Om voldoende druk te kunnen zetten met deze grote roofvisreel is er gekozen voor een gebogen heavy duty 95mm aluminium zwengel die voorzien is van Lew's ronde EVA knoppen. Tevens is de thumbar van deze Lew's reel voorzien van een Winn Dri-Tac knoppen. Als extra feature is deze lew's baitcaster reel voorzien van een externe smeerpoort voor het benodigde onderhoud.

  Lew's SDW2SHL 849004011861
  Op voorraad

  Levertijd: 1-2 werkdagen

  € 199,95
  Gratis verzending
 7. x Lew's Baitcast Cover
  x Lew's Baitcast Cover

  Eindelijk is de ultieme bescherming voor jouw dure roofvisreels ontwikkeld. Met deze neopreen hoes voorkom je krassen of beschadigingen op jouw geliefde roofvisreels. Door middel van de klittenband fixeer je deze hengelhoes perfect op jouw hengel reel combinatie.

  Lew's LSCBC1 849004009936
  Op voorraad

  Levertijd: 1-2 werkdagen

  € 7,95
Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina