Float Plus electromotor - Pro system elektromotoren

Een Float Plus bestellen doe je natuurlijk bij Fishinn.nl. Omdat Fish Inn een toonaangevende roofvis en bellyboat winkel en webshop is vindt je hier ook het Float Plus Pro System. Omdat onze medewerkers zelf bloedfanatieke bellyboat vissers zijn die met een Float Plus vissen ben je bij ons aan het goede adres. Wij monteren ook gratis als service de Float Plus onder jouw bellyboat. 

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Vissen met een Float plus!

Het Float Plus Pro System is het nieuwste en meest innovatieve systeem om je bellyboot te upgraden naar een hoger niveau. Float Plus Pro System is vanaf nu bij ons online te bestellen en wordt binnen een werkdag zonder verzendkosten binnen Nederland verstuurd. Wij hebben de Float Plus Pro systemen goed op voorraad liggen met alle bijbehorende info. Bij ons werken enkele fanatieke bellyboot vissers die zelf met het Float Plus Pro System vissen. Hierdoor kan er van een perfect praktijk advies genoten worden en wordt er uitgebreid de tijd genomen voor de klant om alle vragen perfect beantwoord te krijgen. Het Float Plus Pro System is de electromotor om electrisch te varen met u eigen bellyboot.

Float plus pro system

Het Float Plus Pro System heeft een total gewicht van 5800 gram, een echte doorbraak in de voortstuwing van bellyboten, kano's en supboards! Vaak genoeg wordt er met een bellyboot op de schouder ver gelopen om de juiste visstekken te bereiken, hier is ieder kilogram van belang! Het Float Plus Pro System heeft een afstand bediening die draadloos is en heeft een kwalitatief zeer degelijke uitstraling met zijn kleuren lcd scherm. Deze afstandbediening van het Float Plus Pro System is waterdicht en blijft drijven als deze overboord in het water valt. Het Float Plus Pro System springt het meest eruit met stroomverbruik. Bij het Float Plus Pro Systeem wordt een hoge kwaliteit 12 volt 41,6 ampere lithium-ion accu geleverd die geweldige prestaties levert. Deze Float Plus accu wordt geleverd in een waterdicht koffer , een druppel acculader en elastische bevestigingsbanden. De waterdichte koffer is voorzien van een waterdichte stekkeraansluiting waar de Float Plus electromotor op aangesloten kan worden. De motor van het Float Plus systeem is gemaakt van vrijwel onverwoestbaar ABS plastic en is voorzien van een rand aan de onderkant die de schroef beschermt.

Monteren van een Float plus gebeurd bij Fish Inn!

Een Float Plus kopen is eenvoudig maar het monteren kost aardig wat tijd als je bellyboat niet Float Plus ready is. Hierom bieden wij de service aan als je een Float Plus systeem bij ons aankoopt wij die graag voor jou monteren op jouw vertrouwde bellyboat. Hierdoor hoef je geen zorgen te maken of de montage wel lukt en goed gebeurd, wij hebben veel ervaring mee. Mocht je toch met vragen lopen dan aarzel niet en neem contact op met een van onze bellyboat specialisten die je graag verder helpen. Daarom koop je trouw bij Fish Inn! En kun je niet wachten? Met een flinke voorraad Float plus is de kans groot dat je morgen al aan de slag kunt gaan met jouw nieuwe Floatplus!