Meerval vissen begint bij Roven.nl; Alles voor de meerval visser!

Roven.nl: Alles voor het meerval vissen onder 1 dak! Roven.nl is de roofvis & meerval webshop van Nederland en bij ons ben je dan ook verzekerd van een topassortiment voor de beste (laagste) prijs. Maar ook hebben wij een grote eigen voorraad, zodat we super snel kunnen leveren, en een enorme collectie meerval visspullen gepresenteerd in onze prachtige hengelsportwinkel van 1.000 m2. Met onze eigen meerval viservaring van meer dan 20 jaar kunnen wij met een gerust hart stellen dat wij echt alles voor de meeval visser in huis hebben!

Roven.nl; Gek op meerval vissen!

Het virus voor de meervalvisserij heeft het team van Roven.nl al sinds 1990 te pakken. Na een succesvolle meervaltrip naar de Saone door 1 van onze medewerkers is Roven.nl zich volledig en erg fanatiek op de meervalvisserij gaan toeleggen. En dat heeft invloed gehad op ons meerval assortiment! Niets word aan het toeval overgelaten en het vismateriaal voor de meervalvisserij van Roven.nl is echt van topkwaliteit. Er is keuze uit een gigantisch aanbod van hengels, molens en reels van de merken Penn, Finnor, Shimano, van Staal, Abu, Taffi Tackle, Black Cat, Unicat, Sportex, St Croix en vele meer. Maar ook al het klein meerval materiaal  bestel je direct eenvoudig en voordelig bij Roven.nl. Denk hierbij aan topkwaliteit Japanse endgame zoals het complete aanbod Owner haken en dreggen, Gamakatsu en Black Cat wartels, dobbers, onderwaterdobbers, zuurstofpompen etc. Gevlochten Lijnen en onderlijnen zijn er onder meer van de merken Taffi Tackle, Leitner, WFT, Cora Strong, WFT en Black Cat onderlijn leader en natuurlijk de WFT gevlochten lijnen. 

Vergeet de meerval boot gadgets niet.

Natuurlijk zijn wij de meerval bootgadgets niet vergeten, en dat moet jij ook niet doen! Voor de juiste meerval boodspullen slaag je altijd bij Roven.nl. Wij bieden een prachtige collectie fishfinders van Lowrance en Hummingbird en natuurlijk ook de Scotty bootsteunen en hengelhouders. Uniek zijn de de draadloze beetmelders van Taffi en de ontelbare soorten kwakhouten die handgemaakt zijn en allemaal hun eigen klank hebben met klonken. Iets wat pas de laatste tijd echt bekend wordt bij het grote publiek en waar de medewerkers van Roven.nl al jaren mee bekend zijn; Je kunt prachtig op meerval vissen hier op eigen bodem! Na in 12 landen meerval te hebben gevangen vangt het team van Roven.nl tegenwoordig de meeste meervallen in Nederland. Om de ervaringen van Roven.nl team met iedereen te delen wordt er veel tijd en moeite gestoken in onze visverslagen. Hier vind je uitgebreide post, blogs, verhalen en ook filmmateriaal.Dit doen we om opgedane kennis over de meervalvisserij te delen, maar vooral om mensen enthousiast te maken over het vissen op meerval. Kortom Roven.nl is het bruisend middelpunt van de meervalvisserij en hier zijn we trots op!