Lowrance Elite Ti2 7

Lowrance 000-14630-001 9420024175170

Een Lowrance Elite Ti2 kopen? Om deze 5 redenen is het absoluut de moeite om je huidige Lowrance dieptemeter om te switchen naar een Lowrance Elite Ti2 visvinder.

Van...

Voor vragen: 077-3541449
Onze garanties
  • Voorraad zichtbaar voor u
  • Meer dan 25.000 artikelen
  • Snelle garantieafhandeling
  • Veilige betaalmethoden
  • Meeste productkennis
Productbeschrijving

Een Lowrance Elite Ti2 kopen? Om deze 5 redenen is het absoluut de moeite om je huidige Lowrance dieptemeter om te switchen naar een Lowrance Elite Ti2 visvinder.

Vanaf 2019 vervangt de Lowrance Elite Ti2 serie de zeer succesvolle Lowrance Elite Ti dieptemeters. Lowrance heeft deze nieuwe Elite Ti2 visvinders aanzienlijk verbeterd tegenover het voorgaande model waardoor het absoluut lonend is je oude toestel te vervangen. Je vangsten zullen zeker met sprongen vooruit gaan!

De nieuwe Lowrance Elite-7 Ti2 touchscreen dieptemeter met touchscreen en een hoge resolutie van 800 x 480 pixels bij dit 7 inch scherm stelt nieuwe maatstaven in de compacte 7 inch dieptemeter klasse . Perfecte en geniale dieptemeter beelden laten vissers alles zien wat er echt toe doet. De grootste vooruitgang in de Lowrance Elite-7 Ti2 is waarschijnlijk de nieuwe Sonar met Active Imaging, die zeer scherpe en heldere beelden mogelijk maakt. Ervaar een uitstekende beeldkwaliteit in structuren en vissen. Active Imaging is een slimme 3-in-1 oplossing, die CHIRP Sonar, SideScan en DownScan Imaging ™ met elkaar combineert met de mogelijkheid op een scherm. Hierdoor zal je de vissen velen malen sneller kunnen vinden en tevens ook veel meer verschil in de vissoorten zien (bijvoorbeeld roofvis van een school aasvis onderscheiden). De aanzienlijk verbeterde scherpte en geoptimaliseerde doelscheiding van FishReveal ™ zijn ook grote pluspunten voor de Lowrance Elite-7 Ti2.
Wat zijn de verschillen bij de Lowrance Elite Ti2 tegenover de voorganger? Is het wel de moeite om de huidige dieptemeter te vervangen tegen het nieuwe Elite model?
Welnu je krijgt niet alleen een optische facelift die er mooier uitziet maar deze Lowrance visvinder zit vol met nieuwe functies en technische innovaties die echt wel het verschil maken.


Om deze vijf redenen ga je veel meer vis vangen en plezier beleven aan je nieuwe Lowrance dieptemeter.

Active Imaging 3-in-1 (CHIRP / SideScan / DownScan)
Power-Pole® Anker-verbinding
MotorGuide® Xi5-bediening via touchscreen
Uniek: Wi-Fi om meerdere Elite Ti2 te verbinden
FishReveal ™: u zult er dol op zijn - het maakt het opsporen en herkennen van vissen zoveel gemakkelijker.
De Lowrance Elite-7 Ti² dieptemeter is beschikbaar in drie verschillende versies:

Lowrance Elite-7 Ti² visvinder zonder transducer
Ideaal als je andere compatibele speciale transducers wilt gebruiken. Ook kan je deze Elite Ti2 in netwerk zetten met een ander toestel zodat je geen transducer nodig hebt bij dit toestel.
Lowrance Elite-7 Ti²-sonar met Active Imaging ™ 3-in-1-transducer
Deze speciale transducer maakt gebruik van het Active Imaging ™. Deze transducer maakt het mogelijk gelijktijdig gebruik te maken van CHIRP Sonar, SideScan en DownScan. Met Active Imaging ™ kunt u de perfecte weergave van structuren, vis en bodemomstandigheden ervaren. Eenvoudig te switchen tussen 800 kHz (voor de hoogste detailweergave) en 455 kHz (om breed te scannen).
Lowrance Elite-7 Ti2-sonar met HDI transducer
Met bijpassende MED / HIGH 455/800 HDI transducer voor Active Imaging CHIRP-sonar (klassiek sikkel weergave van vis) en foto realistische DownScan.

Selecteer hierboven de geschikte variant voor u in het drop-down menu.
Waar maakt de Lowrance Elite Ti2 echt het verschil mee?
De meest innovatieve functie die meteen in het oog springt en een gigantisch verschil maakt met de voorganger is de nieuwe zeer gedetailleerde Active Imaging en FishReveal functie.

De geïntegreerde Genesis Live real-time mapping zal je zeker ook verbazen. Je kunt met de Elite Ti2 direct op het water een dieptekaart maken. De aanzienlijk verbeterde beeldscherpte biedt je een veel nauwkeuriger onderscheid te maken in structuren en vissen. Simpel gezegd, je kunt vissen nog steeds als losse sikkels naast elkaar zien staan waar je voorheen alleen een school vissen als wolk weergegeven zag. Bij een verticaal visser is deze verbetering ontzettend van belang, je ziet natuurlijk al graag scholen aasvissen maar nu haal je nog eens extra de grote roofvissen uit deze school aasvissen waardoor je weet of deze school vis extra aandacht met vissen verdient. Bij alle vorige modellen was dit verschil in vissen veel moeilijker vast te stellen, een uitkomst en zeker een grote aanwinst! Mede door deze Genesis Live real-time functie is het ook veel beter mogelijk de snoekbaarzen te herkennen die vast aan de bodem liggen. Hierdoor kan je natuurlijk gerichter vissen wat natuurlijk de vangsten weer bevordert.
Nog een ontzettend belangrijk pluspunt is het verbeterde navigatie menu waardoor de bediening van de Lowrance Elite Ti2 veel eenvoudiger maakt als zijn voorganger. Je kan wel nagaan dat je hierdoor veel geconcentreerder aan het vissen bent waardoor opnieuw de vangsten weer verhoogd worden.
Tot de verbeteringen van de nieuwe Lowrance Elite Ti2 horen ook een zeer gebruiksvriendelijke touch screen, een wi-fi- functie en optionele smartphone meldingen op het scherm. De Motorquide Xi5 electromotor kan geïntegreerd worden op dit model Lowrance dieptemeter, voorheen was dit alleen mogelijk bij het luxere en duurdere modellen Lowrance HDS visvinders. Hetzelfde geld voor de Power Pole anker functie waar dit model visvinder nu mee voorzien is.

Active Imaging 3-in-1 sonar , wat zijn de grote voordelen?
Deze voordelen zal je heel snel merken: een van de grootste technische ontwikkelingen in de Elite Ti2-sonar is Active-Imaging 3-in-1 sonar. Dit is 2D CHIRP Sonar, SideScan en DownScan in één transducer. Met Active Imaging ervaart u een indrukwekkende weergave van structuren, vis en bodemgesteldheid. En allemaal op een zeer hoog bereik. Met Active Imaging is schakelen tussen 800 kHz (voor extreme detailscherpte) en 455 kHz (breder scannen en hoog bereik) mogelijk. Samengevat als je veel detail wilt zien en zelfs de vinnen van de vissen wilt zien dan kies je de 800khz instelling. Heb je voldoende info of de vissen ver van je boot staan en wil je over snelheid beschikken dan kies je 455khz instelling.

De verbeterde beeldscherpte en het vele hogere contrast van deze nieuwe Elite Ti2 zorgen voor beelden op deze dieptemeter van fenomenale kwaliteit. Alleen al deze beelscherm verbetering zou al reden genoeg zijn om te switchen van de oude naar de nieuwe Lowrance Elite TI serie, het verschil in beeld is gigantisch! Daarbij komt dat je met dit nieuwe scherm geniet van de nieuwe navigatie functies die velen malen eenvoudiger te bedienen zijn.
Bij de Lowrance Elite Ti2 inbegrepen is het vooraf geïnstalleerde kaartmateriaal van C-MAP, dat vele belangrijke viswateren over de hele wereld bevat. Ook inbegrepen zijn C-MAP Easy Routing en Navionics Dock-to-Dock Autorouting. Met deze sensationele functies zullen bootvissers zo snel en veilig navigeren als nooit tevoren. Automatische routeplanning houdt rekening met alle essentiële factoren voor de perfecte koers. Als u aangepaste dieptekaarten wilt maken kan je terugvallen op de krachtige realtime Genesis Live functie.
De fishfinder is uitgebreid met een SolarMAX touchscreen scherm met hoge resolutie, uiteraard met multi touch functie voor verbeterde besturing van de dieptemeter. Het display heeft een hoog contrast, is ongelooflijk helder en heeft een indrukwekkende kijkhoekstabiliteit. De hele navigatie is perfect opgezet voor eenvoudige en intuïtieve bediening.

Met de Wi-Fi-functie en FishReveal presteert je Lowrance Elite Ti2 visvinder waar andere dieptemeters het laten liggen!
De Wi-Fi-functie geeft je Lowrance Elite Ti2 dieptemeter een geheel nieuw wending aan het bootvissen. Je kunt nu sonar, waypoint en routegegevens via een Wi-Fi-verbinding rechtstreeks tussen twee dieptemeters uitwisselen. Ook kan je heel eenvoudig vanuit dit Elite TI2 toestel data op je smartphone of tablet weergegeven zonder lastige kabels of dataverlies. Je kan zelfs instellen dat de berichtjes die op je telefoon binnenkomen weergegeven worden op de display van je nieuwe dieptemeter.

Een geweldige functie is FishReveal ™. Dit biedt u cruciale voordelen bij het vissen. Met de geheel nieuwe FishReveal functie voor de DownScan modus worden de bekende vis-sikkels duidelijk scherper, kleurrijker en rijker in contrast weergegeven. De doelscheiding is aanzienlijk verbeterd, zodat je nu ook vissen in één oogopslag kunt onderscheiden die zeer dicht bij elkaar staan. De achtergrond kan ook nauwkeurig worden aangepast in FishReveal ™, zodat je altijd een ideaal contrast hebt. Het resultaat: met een Lowrance Elite Ti2 zul je nooit meer een vis missen - gegarandeerd!

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Lowrance Elite Ti2 7