Karper Lijn

Als fervent karpervisser moet jij blind kunnen vertrouwen op jouw nieuwe karperlijn. Ons team van karper vissers heeft elke karper lijn voor dat het hier in de schappen komt te hangen eerst eens goed aan de tand gevoelt. Hierdoor is ons assortiment zo ver geoptimaliseerd, dat je bij ons enkel en alleen topkwaliteit karper lijnen koopt. Natuurlijk hebben wij ook een mooie selectie karperlijn op voorraad in onze prachtige hengelsportwinkel!

Binnen onze categorie karperlijn kunt u direct doorklikken naar diverse gerichte productcollecties. Bekijk hier direct onze topkwaliteit productcollectie gevlochten karperlijn, nylon karperlijn en fluorocarbon karperlijn

Nylon karper vislijn.

Nylon karper vislijn is het meest gebruiksvriendelijk en wordt daarom in 90% van alle situaties gebruikt. Nylon karper vislijn is over het algemeen dan ook gewoon een goede karperlijn voor de meest uiteenlopende situaties en tevens direct de beste karperlijn voor beginnende vissers. Doordat nylon zinkt, zacht en schuurbestendig is kan het in alle situaties gebruikt worden. Een andere fijne eigenschap van nylon is dat deze in iedere kleur gemaakt kan worden en zodoende een ideale camouflage bied tijdens het vissen op dressuur putten en sluwe vissen daardoor toch over de streep trekt. Dient jouw karper vislijn erg goed te zinken en is kinken geen probleem voor jou dan raden we zeker aan om ook eens naar fluorocarbon hoofdlijnen te kijken. Wil je liever geen fluorocarbon maar dient jouw karperlijn toch strak op de bodem te liggen dan raden we aan om de sinkers die je in onze categorie karper endgame vind te gebruiken. Wil je graag meer informatie over wat de juiste karperlijn is voor jouw visserij, kom gerust langs in de mooiste karper speciaalzaak van het zuiden!

Gevlochten karper hoofdlijn

Gevlochten karper hoofdlijn wordt maar door een klein percentage van de vissers gebruikt. Dit zijn vooral de obstakelvissers waar absoluut geen speling tussen de vis en de visser mag zitten. Ook de vissers die met afstandshangels en big pit molens op grote afstand vissen kunnen beter een gevlochten karperlijn kopen. De belangrijkste reden hiervoor is dat een gevlochten karper hoofdlijn totaal geen rek heeft en tevens blijft zweven door de waterkolom, waardoor deze minder snel verstrikt raakt tussen bijvoorbeeld obstakels. Ook een gevlochten karperlijn is vaak in een donkere kleur geverfd om zodoende voor de nodige camouflage te zorgen. Het vissen met gevlochten karper hoofdlijn kan echt voordelen opleveren, maar dit is echter alleen in de juiste situatie. Daarom raden wij de meeste karpervissers een gevlochten karperlijn af. Met een top assortiment karperlijnen van A-merken voor de beste prijs vind je altijd een karperlijn die past bij jouw wensen!