Zeehengel

Een zeehengel kopen doe je natuurlijk bij Fish Inn. Welke lengte, werpgewicht en voor welke vistechniek je ook naar een passende zeehengel zoekt, bij ons viind je altijd een juiste hengel! Wij zijn een van de grootste (online) hengelleveranciers in Nederland en Belgie. Ons assortiment bestaat uit een mooie collectie zeehengels van A-merken die wij aanbieden voor een voordelige prijs. Je kunt online een kijkje nemen, maar bent ook van harte welkom in onze winkel in Venlo. Hier beschikken wij over een oppervlakte van 1.000m2, waar je alle zeehengels kunt bekijken en onze medewerkers graag helpen met een advies op maat!

Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Filteren
 1. Zebco Great White GWC Travel Sea-Spin 270Cm
  Zebco Great White GWC Travel Sea-Spin ...

  Deze Zebco Great White GWC Travel Sea-Spin is licht, slank, krachtig en super robuust. Dat zijn de belangrijkste kenmerken van de nieuwe Great White serie van het merk Zebco. Doordat de blanks bestaan uit 100% carbonfiber is de hengel super licht en heeft Zebco ervoor kunnen zorgen dat de hengel ook zeer slank blijft. De 'Travel' uitvoeringen komen tegemoet aan de vraag naar meerdelige hengels, steeds meer vliegtuigpassagiers gebruiken deze compacte hengels. De GWC Sea-Spin hengels richten zich op het lichte zeevissen op koolvis, pollak en kabeljauw. De krachtige aanvallen van deze soorten absorbeert de blank makkelijk en op deze Zebco Great White GWC Travel Sea-Spin kan je vertrouwen.

  Zebco 13097270 4029569255955
  Op voorraad

  Levertijd: 1-2 werkdagen
  Slechts € 39,95
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

De juiste zeevis hengel kiezen.

Een zee hengel kopen is niet altijd even eenvoudig met de vele vis disciplines die er zijn. Als eerste dient er onderscheid gemaakt te worden waar en op welke vissoort er gevist gaat worden.  Wordt er vanuit het strand gevist op platvis en gul, dan zal er voor een strandhengel gekozen worden. Deze strandhengels hebben een lengte van 3,90 tot 4,50 en een werpgewicht tot 250 gram. Wordt er vanuit een boot op de bodem gevist met lood en onderlijn, dan is een hengel met een lengte tot 2,70 meer als voldoende. Meestal wordt er bij deze boothengels gekozen voor werpgewichten tussen de 100 en 300 gram. Wordt er met deze techniek in diepe fjorden in bijvoorbeeld Noorwegen gevist dan horen de werpgewichten van deze zee hengels zwaarder gekozen tot wel 800 gram.|

Zeehengels voor kunstaas vissen.

Wordt er met de zee hengel actief met kunstaas gevist, dan moet er rekening mee gehouden worden dat er uren actief met deze reishengel gevist gaat worden. Hierdoor moet je een zeehengel kopen die mooi in balans ligt met de molen en lekker in de hand licht. Meestal gaat het dan om een zeevis hengel met een lengte tussen de 2,40 en 3 meter lang. Het werpgewicht licht helemaal aan de vissoorten die belaagd gaan worden en met welk kunstaas er gevist gaat worden. In de regel kan er aangehouden worden; Vissoorten tot 80cm met kunstaas tot 60 gram, dan moet er gekozen worden voor een werpgewicht tot 60 gram. Vissoorten tot 150cm met kunstaas tot 100 gram, dan moet er gekozen worden voor een werpgewicht van 100 tot 150 gram werpgewicht.

Ook hebben wij reishengels die als zeehengel gebruikt kunnen worden. Deze hengels bestaan meestal uit 5 delen en worden in een luxe reiskoker geleverd die in een reiskoffer past. Deze reishengels kunnen ook perfect toegepast worden voor het even vissen vanuit het strand op vakantie. Meestal wordt bij deze reishengel de spinvariant gekozen, waarmee gemakkelijk met kunstaas gevist kan worden. Deze zeehengel heeft dan een lengte tussen de 2,40 en 3 meter. Met het werpgewicht is de keuze aan jou, dit zal er helemaal aan liggen welke vissoorten je wilt gaan vangen met welk kunstaas. Bekijk hier onze spinhengels >>

Een zeehengel kopen voor een scherpe prijs bij Fish Inn.

Je kunt zowel in onze winkel als online een zeehengel kopen. Zowel online als in de winkel profiteer je van onze vaste, scherpe prijzen. Het voordeel van een zee hengel kopen in onze winkel, is het gegeven dat je de zeevis hengels eerst 'in het echt' kunt zien en onze medewerkers jou kunnen voorzien van een persoonlijk advies. Echter is de snelste manier uiteraard het direct online bestellen. Binnen enkele korte stappen heeft u de bestelling voltooid en betaald. Wij zorgen voor een spoedige levering van jouw zeevishengel in een dikke onverwoestbare koker. Vele zeevishengels leveren wij direct uit voorraad, waardoor een snelle levering gegarandeerd kan worden. Heb je nog aanvullende vragen? Neem contact met ons op en wij helpen je graag verder. Altijd een passende zeevishengel bij Fishinn.nl!