Winkle Picker

Een winkle picker wordt gemakkelijk besteld bij Fishinn.nl. Fish Inn heeft een flinke keuze aan winkle picker ’s, die altijd laag geprijsd zijn, van de merken Spro, Cresta, Matrix, Fox en Browning. Een uitgekiend assortiment vishengels hebben wij zelf op voorraad liggen. Of je nu op zoek bent naar een Winkle Picker met hele gevoelige topjes, of juist een winkle picker hengel voor stromend water; Wij hebben alle winkle picker’s in de winkel liggen, waar je ze rustig kunt bekijken. Of je ze nu in de winkel of online koopt, een winkle picker koop je bij ons voor de beste prijs en heb je snel in huis! 

Geen producten gevonden voor deze selectie.

De juiste winkle picker hengel kopen.

Een winkle picker is een hengel met een of meerdere dunne toppen die perfect de beetregistratie doorgeven. De lengte van de winkle picker ligt meestal aan het water waarop gevist gaat worden. Wordt er met de winkle picker hengel tot 25 meter gevist, dan voldoet een lengte van 2,70. Wordt er met de winkle picker verder gevist, dan is een 3 meter lange hengel een betere keuze. De winkle picker kan zowel een kurken als een duplon handvat hebben. De winkle picker hengels hebben verschillende werpgewichten, de juiste keuze hierin ligt meestal aan de stroming en de diepte van het water waar gevist wordt.

Plezier met een winkle picker!

Met een winkle picker wordt altijd op witvis gevist zoals voorn en brasem. Meestal wordt met een voerkorf gevist van klein formaat met een gewicht van 15 tot 40 gram. Omdat de hengel vrij licht qua actie is uitgevoerd worden er met deze winkle picker hengels geen grote afstanden gegooid wat in praktijk niet verder is dan 40 meter. Een winkle picker geeft de sportvisser geweldige sport met dit soort lichte hengels die dan ook voor top visplezier staan. Een winkle picker koop je bij Fish Inn natuurlijk; top advies, snelle levering en een grote voorraad. Bekijk hier onze topcollectie toppen & topsets >>