Toppen & Topsets

Zoek je toppen, feedertoppen, cup set of topsets voor jouw hengel? Dan is Fish Inn de leverancier waar je moet zijn. Fish Inn is een van de grootste leveranciers van toppen, feedertoppen, cup sets / topsets in Nederland & Belgie. Wij garanderen topkwaliteit voor de beste prijs. Je kunt online ons aanbod toppen & topsets rustig bekijken en natuurlijk ook direct online bestellen. Ook ben je van harte welkom in onze winkel in Venlo!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Welke top, feedertop, cup set of topset moet ik kiezen voor mijn hengel?

Veel feedertoppen hebben een universele maat diameter aan de onderkant waardoor deze feeder toppen op veel feederhengels passen. Feedertoppen kopen maakt dit een stuk gemakkelijker, meestal bedraagt de diameter 3,7mm wat de meeste feederhengel merken dan ook aanhouden. Meestal hebben de universele toppen van bijvoorbeeld het merk Zammataro een grote maat geleideogen. Deze grote maat ogen zorgt ervoor dat de knoop van de voorslag er perfect door loopt en niet blijft steken wanneer er een beetje drijfvuil of wier op deze knoop zit. De feeder toppen zijn te verkrijgen in glasvezel of carbon uitvoering. Heb je een andere maat feedertoppen, dan bestaat natuurlijk de mogelijkheid de originele toppen bij de fabrikant te bestellen.

Een cup set of topsets kopen.

Een cup set bieden wij aan in een universele maat die op vele vaste hengels past. Wij vinden het echter beter om voor een originele versie te gaan die bij de hengel hoort die jij bezit. Dit geldt eigenlijk ook voor een topset, origineel is altijd beter, de diameter en het taps lopen hoort altijd perfect aan te sluiten op de originele hengel. Daarom geven wij eigenlijk altijd het advies de originele bijpassende cup set of top sets te bestellen. Stuur ons een mail met uw wensen en wij vragen meteen de levertijd en prijs na. 

Topkwaliteit toppen, feedertoppen, cup set of topsets voor een super scherpe prijs!

Fish Inn heeft een divers aanbod toppen, feedertoppen, cup set en topsets voor de vaste hengel en feederhengel. Ondanks het feit dat ons assortiment enkel bestaat uit A-merken kunnen wij dankzij onze jarenlange ervaring voordelige prijzen bieden. Deze toppen, feedertoppen, cup set of topsets zijn allemaal verschillend en zijn prijstechnisch heel interessant, zeker bij fishinn.nl. Fish Inn kan bijna altijd de juiste toppen, feedertoppen, cup set of topsets voor u bestellen!