Pellet Waggler Hengel

Het vissen met een pellet waggler hengel is de laatste jaren erg populair geworden. Natuurlijk springen wij hier met onze 25 jaar hengelsport ervaring op in door een ruim assortiment neer te leggen. Omdat wij meerdere witvis specialisten in huis hebben weten we precies wat jij als visser wenst. Bestel jouw nieuwe pellet waggler hengel bij ons voor topkwaliteit hengels, A-merken, de beste prijzen, een snelle levering en de beste service!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Het vissen met een pellet waggler

Een pellet waggler wordt gebruikt om dobber dragend te vissen op grotere afstanden. Voor het gebruik van een pellet waggler dien je altijd met een pellet waggler hengel te vissen. Doordat er aan de oppervlakte gevist wordt met een pellet waggler kom je juist bij die vissen die normaal niet zo snel op de bodem te vangen zijn. ook kan er met een langzaam zinkende pellet waggler gevist worden, om zodoende alle waterlagen te bevissen. Vaak wordt er tijdens het vissen met een pellet waggler gebruik gemaakt van grotere pellets die door middel van een baitband gevist worden. Om de vis goed aan het azen te krijgen worden er iedere halve minuut een aantal pellets bijgeschoten met een katapult. Op deze manier creëer je voedselnijd waardoor de karpers steeds greteger zullen gaan azen. Wil je graag meer informatie over het vissen met de pellet waggler kom dan gerust eens langs in onze prachtige hengelsport winkel!

Hoe zwaar dient de waggler te zijn.

Het gewicht van de benodigde waggler wordt bepaald door de afstand waarop gevist wordt, de diepte die je wilt bereiken en natuurlijk het gewicht dat de pellet waggler hengel kan hebben. Vis je met op een afstand van 25 tot 30 meter dan wordt er gekozen voor een 6 of 8 grams waggler. Vis je verder of waait het erg hard, dan kan er gekozen worden voor een 10 grams waggler. Vis je puur op korte afstanden met weinig wind, of is het water ondiep, dan kan er voor een 4 grams waggler gekozen worden. Natuurlijk koop je jouw nieuwe pellet waggler hengel voor de beste prijs bij Fishinn.nl

Met welke omstandigheden kan ik het beste met een pellet waggler vissen?

Een pellet waggler wordt vooral gebruik wanneer de vis op de bodem moeilijker begint te azen. Doordat de vis vaak in de bovenste waterlagen te vinden is, biedt de pellet waggler hengel een ideale uitkomst om deze vissen toch te benaderen. Vaak heb je met een pellet waggler hengel dan ook echt goed succes wanneer het water 20 graden of warmer is op een zonnige zomer dag. Doordat je een verticaal voerspoor creëert krijg je de vissen echt van een afstandje naar jouw aas toe, zelfs wanneer de vis passief is kan een pellet waggler de uitkomst bieden. Bestel jij jouw pellet waggler hengel online dan kun je altijd eerst ons live voorraad systeem checken zodat je nooit mis grijpt. 

Een pellet wagler hengel bij Fishinn.nl; Topkwaliteit, van de beste A-merken, voor de laagste prijs & snel geleverd. En dit geldt voor al onze hengels, dus ook voor onze spodhengels, ultra light hengels, zeebaarshengels, doodaas hengels en feederhengels