Markerhengel

Een markerhengel koop je natuurlijk bij Fish Inn. De ervaren karper vissers in ons team weten precies wat de verschillende markerhengels in huis hebben. Met deze expertise zullen we de geschikte Markerhengel bij jouw specifieke wensen kunnen matchen. Met een groot assortiment hengels kunnen we je perfect helpen, zowel online als in onze showroom (van 1.000 m2). Wil jij je hengel direct meenemen? Geen probleem, de meeste markerhengels hebben wij direct op voorraad!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Markerhengels, waarom is het gebruik noodzakelijk?

Wanneer je met markers aan de slag gaat zal jouw normale karperhengel al snel overbelast raken. De markers en loodgewichten die naar grote afstanden geworpen dienen te worden vereisen daarom een speciale marker hengel. De keuze voor de juiste markerhengel hangt vooral af van de afstand die geworpen dient te worden en hoe zwaar het gebruikte lood is. Een markerhengel kun je op 2 manieren gebruiken. Wil je de bodem ermee aftasten en de diepte bepalen dan gebruik je hem als peilhengel. Wil jij echt een vast marker punt hebben in de buurt van jouw stek, dan gebruik je de hengel als een vaste markerhengel. Deze markerhengel laat je dus de gehele duur van je karpersessie is het water liggen als richtpunt tijdens het werpen van aas en voer.

Een markerhengel combineren.

Een marker wordt over het algemeen niet zo vaak gebruikt, maar toch heb je hem nodig als je met markerfloats aan de slag wilt. Omdat een hengel die veel in het foudraal zit natuurlijk doodzonde is kun je deze ook gebruiken als spodhengel. Fox heeft hiervoor de ideale combinatie marker en spod hengel in hun assortiment, en natuurlijk hebben wij deze ook opgenomen in ons ruime assortiment. Een markerhengel bestel je eenvoudig, veilig en voor de beste prijs bij Fishinn.nl!