Float Hengel

Een float hengel bestel je bij Fishinn.nl! Met meer dan 25 jaar kennis & ervaring op het gebied van penvissen hebben wij een perfect assortiment float hengels samengesteld en tevens op voorraad! Heb je de ideale floathengel gekozen en rond je jouw bestellng direct online af? Dan doen wij er alles aan om jouw hengel dezelfde dag perfect verpakt nog te versturen. En ben je uiteindelijk toch niet helemaal tevreden met jouw float hengel, dan kan deze gratis geretourneerd worden zonder gedoe. Ben je op zoek naar een complete set met een perfect passende molen, dan geven onze visspecialisten graag een gericht advies. Top merken voor de laagste prijs en natuurlijk vind je ook vaak float hengels in de aanbieding bij Fish Inn!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

De juiste keuze floathengel.

Met een team van echte visliefhebbers krijg je bij Fish Inn altijd een gericht advies in jouw zoektocht naar de juiste keuze float hengel. Met een float hengel zal er altijd met een dobber, of aan het oppervlakte gevist worden op verschillende vissoorten. Naar gelang de actie en werpgewicht van de hengel kan er gevist worden met deze penhengels op karper, barbeel, kopvoorn, brasem, winde etc. De lengte van de float hengel, ook wel penhengel genoemd, ligt vooral aan het watertype en begroeing van de visstek. Zit je onder de bomen, dan moet je natuurlijk een pen hengel te hebben die kort is in lengte tot bv. 3,60. Vis je op diep water of verder uit de kant dan geniet een langere floathengel de voorkeur met een lengte van 3,90 of 4,20. De stugheid en het werpgewicht van de penhengel hangt veel af van hoe groot de vis is die je wilt vangen en of er veel obstakels staan in het water. Bij de karper floathengel wordt meestal de stugheid in ponden (lb of lbs) testcurve aangegeven. Bij floathengels voor andere vissoorten wordt dit meestal in grammen aangegeven.

We kunnen ons goed voorstellen dat er nog genoeg vragen overblijven bij de keuze voor de perfect passende float hengel. Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Met een flinke dosis praktijkgerichte ervaring staan onze specialisten voor jou klaar. Een float hengel koop je voordelig, veilig en eenvoudig bij Fishinn.nl!