Garantie bij Fish Inn

Klanttevredenheid staat voorop bij Fish Inn en je kunt ervan uitgaan dat wij hierbij een heldere 'geen gezeur' service hanteren. Wij informeren jou dan ook graag over onze garantie en garantievoorwaarden, zo weet je precies waar je aan toe bent. Uiteraard geldt, naast de garantievoorwaarden, de wetgeving omtrent garantie en conformiteit, waarbij je bij de aankoop van een product dient te ontvangen wat je in alle redelijkheid mag verwachten. Daarnaast ontvangt je op allle producten van Fish Inn een correcte fabrieksgarantie. Aangezien wij een uitgebreid online assortiment hanteren met diverse merken, is het mogelijk dat de fabrieksgarantie per product / merk / fabrikant verschilt. Onderstaand een uitgebreide toelichting. 

Incomplete levering / niet alles ontvangen?

Ondanks een extreem zorgvuldige afhandeling van jouw bestelling door ons team kan het in een uitzonderlijk geval toch een keer voorkomen dat jij een incomplete levering ontvangt. Neem in dit geval direct contact met ons op, wij zullen er alles aan doen om dit zo goed en snel mogelijk op te lossen! Stuur een e-mail naar webshop@fishinn.nl of bel naar +31 (0)77 - 3541449. 

Gebreken / defect bij ontvangst?

Ondanks een stevige verpakking en een zorgvuldige controle hierop door ons team kan het in een uitzonderlijk geval toch een keer voorkomen dat jij een bestelling ontvangt waarbij een product gebreken vertoond. In het geval van een defect product bij ontvangst kun je eenvoudig online een retour aanvraag indienen. Wij zullen er alles aan doen om dit zo snel en goed mogelijk op te lossen. Ga meteen naar onze online retour aanvraag module (RMA) >>. Zorg er hierbij voor dat u een foto maakt van de gebreken, deze kunt u eenvoudig uploaden binnen onze RMA module. Uiteraard vervangen wij een product dat u defect ontvangt kosteloos en zo snel mogelijk. 

Garantievoorwaarden van Fish Inn.

In het geval er sprake is van een defect product dat binnen normaal gebruik van het product ontstaan is door een materiaalfout of fabricatefout, dan kom je in aanmerking voor de fabrieksgarantie. Uiteraard zullen wij er alles aan doen om dit zo goed en snel mogelijk voor jou op te lossen. Onderstaand vind je de garantievoorwaarden van Fish Inn. 

 • De standaard fabrieksgarantie betreft 1 jaar en diverse merken die wij voeren hanteren een fabrieksgarantie van 2 jaar. De fabrieksgarantie is productafhankelijk. In het geval jouw bestelling diverse producten betreft, is het mogelijk dat de garantievoorwaarden per product verschillen. De garantietermijn gaat in op de dag van levering. Om aanspraak te maken op de garantievoorwaarden dien je altijd een bewijs aan van aankoop te kunnen overleggen.
 • Wanneer jouw product binnen de (productgerelateerde) garantietermijn defect raakt door een materiaalfout of fabricagefout dan zullen wij jouw product kosteloos repareren of vervangen. 
 • De garantietermijn wijzigt in het geval van reparatie of vervanging niet. 
 • Om in aanmerking te komen voor garantie dient het product ten alle tijden op een normale manier gebruikt te worden.  
 • Defecten die ontstaan zijn door oorzaken van buitenaf komen niet in aanmerking voor garantie. Denk hierbij aan schade die ontstaat doordat het product valt, bekneld raakt, waterschade oploopt en/of ondeskundig gebuikt wordt. 
 • Defecten die ontstaan zijn door eigen reparaties en/of herstelpogingen komen niet in aanmerking voor garantie. 
 • Er is geen sprake van garantie in het geval van natuurlijke slijtage van producten die aan standaard slijtage onderhevig zijn.
 • Er is geen sprake van garantie in het geval van schade die te wijten is aan de consument al dan niet derde partijen die onjuist gebruik maken van het product / de producten. Een product dat na veel gebruik verslijt of door verkeerd gebruik kapot gaat is niet ondeugdelijk en wij gaan dan ook uit van op een normale manier gebruik maken van het product. Schep je bijvoorbeeld een grote meerval met een karper schepnet dan is de kans op een defect aanwezig en dit zal niet onder de garantie vallen. 
 • Gevolgschade ontstaan uit een defect/mankement en/of onjuist gebruik van het product / de producten valt buiten de garantievoorwaarden en Fish Inn is hier nimmer voor aansprakelijk.
 • In het geval van garantie behoudt Fish Inn het recht de wijze waarop de garantie toegekend wordt te selecteren. Hierbij wordt het product gerepareerd, vervangen, of wordt de waardeafname gecompenseerd. Indien gekozen wordt voor het vervangen van het product en deze niet meer leverbaar is of geen onderdeel meer vormt van het huidige assoritment van Fish Inn zal een vergelijkbaar alternatief aangeboden worden op basis van producttype, materiaal, design (kleur / afwerking) en prijs / kwaliteit verhouding.

Na de garantie aanvraag.

Wij zullen er alles aan doen om u garantie aanvraag zo snel en goed mogelijk op te volgen. Uiteraard zullen wij jou allereerst laten weten of de garantie aanvraag toegekend wordt en zo ja op welke wijze wij de garantie zullen toekennen.

LET OP: eventueel moet het product hiervoor eerst opgestuurd worden, onderstaand vind je hier meer informatie over.

In het geval garantie wordt toegekend wordt het product normaal gesproken gerepareerd of vervangen. In het geval de garantie aanvraag niet toegekend wordt zullen wij een prijsvoorstel uitwerken voor reparatie of vervanging. Indien jij met dit voorstel akkoord gaat zetten wij dit per direct in gang. Ga je niet akkoord, dan kunnen wij het defecte product terugsturen, waarbij de verzendkosten in rekening worden gebracht. 

Opsturen van een defect product.

 • Vul je retour aanvraag online in binnen onze RMA module.
 • Hier kun je, na goedkeuring, een retourlabel printen.
 • Verpak het product stevig (vergelijkbaar met verpakking bij levering)
 • Zorg ervoor dat je het product volledig (met alle productspecifieke accessoires en onderdelen) opstuurt.

Fabrieksgarantie van onze top 10 merken:

1 jaar fabrieksgarantie bij Fox 
1 jaar fabrieksgarantie bij Spro
1 jaar fabrieksgarantie bij Preston
1 jaar fabrieksgarantie bij Korda
1 jaar fabrieksgarantie bij Strategy
1 jaar fabrieksgarantie bij JRC
1 jaar fabrieksgarantie bij Daiwa
2 jaar fabrieksgarantie bij Lowrance
2 jaar fabrieksgarantie bij Humminbird 
2 jaar fabrieksgarantie bij Minnkota