Daiwa Regal LT

Daiwa 10116-105 043178576502

Op voorraad

Levertijd: 1-2 werkdagen

Deze Daiwa Regal LT molen weet bijna alle nieuwe Daiwa molen technieken te combineren in het nieuwe LT concept en deze Regal LT molens van Daiwa ook nog aan te bieden tegen een geweldige prijs/k...

Slechts € 64,95 Normale prijs € 83,00
Voor vragen: 077-3541449
Onze garanties
  • Voorraad zichtbaar voor u
  • Meer dan 25.000 artikelen
  • Snelle garantieafhandeling
  • Veilige betaalmethoden
  • Meeste productkennis
22% korting
Productbeschrijving

Deze Daiwa Regal LT molen weet bijna alle nieuwe Daiwa molen technieken te combineren in het nieuwe LT concept en deze Regal LT molens van Daiwa ook nog aan te bieden tegen een geweldige prijs/kwaliteit verhouding.

Deze Regal LT molens van Daiwa zijn zo ongelofelijk licht, lopen zo ontzettend rustig en vissen zich zo gevoelig wat je anders echt pas ondervindt bij molens van met een prijsklasse die dubbel zo duur is. Hiermee heb je meteen in de gaten dat ontwikkel technieken niet stil staan en je met een molen te maken hebt die net nieuw op de markt is gekomen.

Deze serie is gebouwd voor de spinvisserij op roofvis en het actief vissen op forel. Omdat de molen uitgerust is met maar liefst 9 kwalitatief goede kogellagers blijft deze molen zeer stil vissen waardoor je concentratie bij de kunstaas voering optimaal blijft. Met zijn nieuwe DS5 techniek bij het molenhuis blijft de levensduur van deze Regal LT serie gegarandeerd omdat tandwielen en assen geen vorm van speling ondervinden door deze techniek. Omdat bij de DS5 techniek in het molenhuis carbon componenten toegepast worden waar geen zout op kan hechten is deze Regal molen van Daiwa ook geschikt om mee op zout water op vissoorten zoals zeeforel of zeebaars te vissen.

De air rotor is special ontwikkeld voor Daiwa molens met een magnetische olie barriere die het binnendringen van water en de fijnste deeltjes zoals zoutkristallen of stuifzand tegengaat heeft Daiwa een rotor ontwikkeld die hier perfect kan worden toegepast. Daarbij komt dat deze Air Rotor ook nog eens 15% lichter is dan de rotor van een vergelijkende spin molen van deze kwaliteit.

Omdat bij deze Daiwa Regal LT molen het nieuwe ATD slip systeem is toegepast beschikt deze nieuwe Daiwa molen over een zeer hoge slipkracht namelijk; 1000/2000: 5kg / 2500/3000. Deze slipkrachten zijn ongekend voor deze lichte en compacte molens en het vissen met zware molens omdat de visserij dit vereiste is gelukkig verleden tijd met deze molens.

De Regal serie springt vooral in het oog door de nieuw toegepaste Majora lak die van kleur verandert afhankelijk van de lichtval en hoek waar je uit kijkt, een juweeltje van Daiwa weer!

Specificatie
web_order
10
20
30
40
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Daiwa Regal LT