Fox tacklebox - opbergsystemen

Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
 1. St Croix Bass X Casting
  St Croix Bass X Casting

  De St Croix Bass X serie is de nieuwste hengel serie in de Sr Croix familie. Het is St Croix eindelijk gelukt een hengel te bouwen die heel dicht bij de topseries in de buurt komt maar eindelijk in een betaalbare prijsklasse deze te kunnen aanbieden. Voor nog een 150 euro kan je de trotse eigenaar zijn van een St Croix Bass X serie waar je vele jaren iedere week met plezier je roofvissen mee kunt belagen. De hengel is ontwikkelde door Amerikaanse pro staffers van St Croix en dat is meteen te merken aan de strakke opbouw van deze St Croix Bass X serie. De Blank is opgebouwd uit het premium quality SCII carbon, een carbon soort wat de blank veel body geeft onderaan. Hierdoor worden de worpen gemakkelijker opgebouwd en ontlaad de hengel sneller als het kunstaas vertrekt door de lucht. De geleideogen hebben een lichtgewicht frame van hard aluminium en hebben zwarte slick binnenringen. De reelhouder voor de baitcast versie is een Japanse Fuji ECS reelhouder met een zwarte duplon afwerking aan de bovenkant. Het kurken handvat is gedeeld met als afwerking een duplon cone bij deze St Croix Bass X serie. Als afwerking voor de lak is ervoor gekozen de hengel niet te dik af te lakken wat de hengel anders meteen trager maakt. De blank is 2x afgelakt met een Flex Slow Cure lak, deze lak staat bekend als een van de flexibelste lakken met zeer weinig geheugen. De hengel geniet 5 jaar garantie volgens het St Croix superstar garantie service programma.

  St. Croix BXC66MHF 780647092728
  Gratis verzending
  Op voorraad

  Levertijd: 1-2 werkdagen
  Slechts € 144,95
 2. St. Croix Legend Tournament Bass Casting
  St. Croix Legend Tournament Bass Casti ...

  De Legend Tournament serie is in 2018 helemaal vernieuwd en gerestyled. Hierdoor is de mooiste hengelserie ontstaan die ST Croix ooit op de markt heeft gebracht. De blank is opgebouwd uit twee nieuwe revolutioneren technieken namelijk de IPC en ART techniek. De IPC techniek is exclusief ontwikkeld door St. Croix, Integrated Poly Curve (IPC ) technologie is snel uitgegroeid tot de technische leider in hengelbouw. Ontworpen om alle dode punten in de blank te elimineren, IPC-engineered hengels hebben mooiere acties, meer kracht en een grotere gevoeligheid. De diameter van de blank loopt veel vloeiender van dik naar dun wat de hengel dan ook veel sneller maakt. De tweede techniek is de ART technologie. Geavanceerde Versterking Technology (ART) is een exotische carbonvezel materiaal dat een magnitude (10X) van kracht toevoegt aan de hengel met vrijwel geen toename aan diameter of gewicht. ART verbetert de hoepelsterkte van de blank doordat zij vervorming of \"ovaling\" onder zware belasting tegen houdt, zoals bij het krachtig zetten van een haak of een extreme dril. Door de gebruikte ART technologie kan de blank van de Legend Tournament serie ook dun in diameter blijven. De Legend Tournament serie is verder voorzien van de nieuwste Fuji K-R anti tangle geleideogen, deze Fuji ogen wijzen richting water wat ervoor zorgt dat de geleideogen geen belemmering meer zijn om lussen of knopen te gooien, zelfs niet met de dunste gevlochten braid lijnen. De nieuwe Fuji reelhouder is ontzettend licht in gewicht en ligt lekker in de hand. Met deze lichte reelhouder wordt vanzelfsprekend geen concessie in sterkte gemaakt en deze kan natuurlijk tot in het extreme belast worden. Het twee delige kurken handvat is van natuurkurk opgebouwd dat gewonnen is in Zuid Amerika. Deze kurk verdient zijn hoge kwaliteit door het extreem droge klimaat waar de kurkbomen staan. De LBC68MHF hengel uit deze serie zal de meest ideale verticaal hengel zijn uit deze serie, deze hengel kan in praktijk bevist worden met loodkoppen tot 28 gram. Kortom het mooiste wat te krijgen is!

  St. Croix LBC68MF 780647095729
  Gratis verzending
  6-10 Dagen Levertijd

   
  Slechts € 309,95
 3. St. Croix Legend Tournament Bass Spinning
  St. Croix Legend Tournament Bass Spinn ...

  De Legend Tournament serie is in 2018 helemaal vernieuwd en gerestyled. Hierdoor is de mooiste hengelserie ontstaan die ST Croix ooit op de markt heeft gebracht. De blank is opgebouwd uit twee nieuwe revolutioneren technieken namelijk de IPC en ART techniek. De IPC techniek is exclusief ontwikkeld door St. Croix, Integrated Poly Curve (IPC ) technologie is snel uitgegroeid tot de technische leider in hengelbouw. Ontworpen om alle dode punten in de blank te elimineren, IPC-engineered hengels hebben mooiere acties, meer kracht en een grotere gevoeligheid. De diameter van de blank loopt veel vloeiender van dik naar dun wat de hengel dan ook veel sneller maakt. De tweede techniek is de ART technologie. Geavanceerde Versterking Technology (ART) is een exotische carbonvezel materiaal dat een magnitude (10X) van kracht toevoegt aan de hengel met vrijwel geen toename aan diameter of gewicht. ART verbetert de hoepelsterkte van de blank doordat zij vervorming of \"ovaling\" onder zware belasting tegen houdt, zoals bij het krachtig zetten van een haak of een extreme dril. Door de gebruikte ART technologie kan de blank van de Legend Tournament serie ook dun in diameter blijven. De Legend Tournament serie is verder voorzien van de nieuwste Fuji K-R anti tangle geleideogen, deze Fuji ogen wijzen richting water wat ervoor zorgt dat de geleideogen geen belemmering meer zijn om lussen of knopen te gooien, zelfs niet met de dunste gevlochten braid lijnen. De nieuwe Fuji reelhouder is ontzettend licht in gewicht en ligt lekker in de hand. Met deze lichte reelhouder wordt vanzelfsprekend geen concessie in sterkte gemaakt en deze kan natuurlijk tot in het extreme belast worden. Het twee delige kurken handvat is van natuurkurk opgebouwd dat gewonnen is in Zuid Amerika. Deze kurk verdient zijn hoge kwaliteit door het extreem droge klimaat waar de kurkbomen staan. De LBS510MXF en LBS68MXF zullen de meest ideale vertikaal hengels zijn. Met de LBS510MXF zal in praktijk gevist kunnen worden met loodkoppen tot en met 24 gram, bij de LBS68MXF in praktijk tot en met 21 gram. De LBS610mlxf is de ideale dropshot hengel uit deze serie doordat hier een medium-light actie is toegepast. Kortom deze roofvis hengels brengen perfectie naar een nieuwe level!

  St. Croix LBS510MXF 780647095804
  Gratis verzending
  6-10 Dagen Levertijd

   
  Slechts € 299,95
Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina