Fox tacklebox - opbergsystemen

Tonen als Foto-tabel Lijst

12 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
 1. Lowrance Elite Ti2 7
  Lowrance Elite Ti2 7

  Een Lowrance Elite Ti2 kopen? Om deze 5 redenen is het absoluut de moeite om je huidige Lowrance dieptemeter om te switchen naar een Lowrance Elite Ti2 visvinder.

  Vanaf 2019 vervangt de Lowrance Elite Ti2 serie de zeer succesvolle Lowrance Elite Ti dieptemeters. Lowrance heeft deze nieuwe Elite Ti2 visvinders aanzienlijk verbeterd tegenover het voorgaande model waardoor het absoluut lonend is je oude toestel te vervangen. Je vangsten zullen zeker met sprongen vooruit gaan!

  De nieuwe Lowrance Elite-7 Ti2 touchscreen dieptemeter met touchscreen en een hoge resolutie van 800 x 480 pixels bij dit 7 inch scherm stelt nieuwe maatstaven in de compacte 7 inch dieptemeter klasse . Perfecte en geniale dieptemeter beelden laten vissers alles zien wat er echt toe doet. De grootste vooruitgang in de Lowrance Elite-7 Ti2 is waarschijnlijk de nieuwe Sonar met Active Imaging, die zeer scherpe en heldere beelden mogelijk maakt. Ervaar een uitstekende beeldkwaliteit in structuren en vissen. Active Imaging is een slimme 3-in-1 oplossing, die CHIRP Sonar, SideScan en DownScan Imaging ™ met elkaar combineert met de mogelijkheid op een scherm. Hierdoor zal je de vissen velen malen sneller kunnen vinden en tevens ook veel meer verschil in de vissoorten zien (bijvoorbeeld roofvis van een school aasvis onderscheiden). De aanzienlijk verbeterde scherpte en geoptimaliseerde doelscheiding van FishReveal ™ zijn ook grote pluspunten voor de Lowrance Elite-7 Ti2.
  Wat zijn de verschillen bij de Lowrance Elite Ti2 tegenover de voorganger? Is het wel de moeite om de huidige dieptemeter te vervangen tegen het nieuwe Elite model?
  Welnu je krijgt niet alleen een optische facelift die er mooier uitziet maar deze Lowrance visvinder zit vol met nieuwe functies en technische innovaties die echt wel het verschil maken.


  Om deze vijf redenen ga je veel meer vis vangen en plezier beleven aan je nieuwe Lowrance dieptemeter.

  Active Imaging 3-in-1 (CHIRP / SideScan / DownScan)
  Power-Pole® Anker-verbinding
  MotorGuide® Xi5-bediening via touchscreen
  Uniek: Wi-Fi om meerdere Elite Ti2 te verbinden
  FishReveal ™: u zult er dol op zijn - het maakt het opsporen en herkennen van vissen zoveel gemakkelijker.
  De Lowrance Elite-7 Ti² dieptemeter is beschikbaar in drie verschillende versies:

  Lowrance Elite-7 Ti² visvinder zonder transducer
  Ideaal als je andere compatibele speciale transducers wilt gebruiken. Ook kan je deze Elite Ti2 in netwerk zetten met een ander toestel zodat je geen transducer nodig hebt bij dit toestel.
  Lowrance Elite-7 Ti²-sonar met Active Imaging ™ 3-in-1-transducer
  Deze speciale transducer maakt gebruik van het Active Imaging ™. Deze transducer maakt het mogelijk gelijktijdig gebruik te maken van CHIRP Sonar, SideScan en DownScan. Met Active Imaging ™ kunt u de perfecte weergave van structuren, vis en bodemomstandigheden ervaren. Eenvoudig te switchen tussen 800 kHz (voor de hoogste detailweergave) en 455 kHz (om breed te scannen).
  Lowrance Elite-7 Ti2-sonar met HDI transducer
  Met bijpassende MED / HIGH 455/800 HDI transducer voor Active Imaging CHIRP-sonar (klassiek sikkel weergave van vis) en foto realistische DownScan.

  Selecteer hierboven de geschikte variant voor u in het drop-down menu.
  Waar maakt de Lowrance Elite Ti2 echt het verschil mee?
  De meest innovatieve functie die meteen in het oog springt en een gigantisch verschil maakt met de voorganger is de nieuwe zeer gedetailleerde Active Imaging en FishReveal functie.

  De geïntegreerde Genesis Live real-time mapping zal je zeker ook verbazen. Je kunt met de Elite Ti2 direct op het water een dieptekaart maken. De aanzienlijk verbeterde beeldscherpte biedt je een veel nauwkeuriger onderscheid te maken in structuren en vissen. Simpel gezegd, je kunt vissen nog steeds als losse sikkels naast elkaar zien staan waar je voorheen alleen een school vissen als wolk weergegeven zag. Bij een verticaal visser is deze verbetering ontzettend van belang, je ziet natuurlijk al graag scholen aasvissen maar nu haal je nog eens extra de grote roofvissen uit deze school aasvissen waardoor je weet of deze school vis extra aandacht met vissen verdient. Bij alle vorige modellen was dit verschil in vissen veel moeilijker vast te stellen, een uitkomst en zeker een grote aanwinst! Mede door deze Genesis Live real-time functie is het ook veel beter mogelijk de snoekbaarzen te herkennen die vast aan de bodem liggen. Hierdoor kan je natuurlijk gerichter vissen wat natuurlijk de vangsten weer bevordert.
  Nog een ontzettend belangrijk pluspunt is het verbeterde navigatie menu waardoor de bediening van de Lowrance Elite Ti2 veel eenvoudiger maakt als zijn voorganger. Je kan wel nagaan dat je hierdoor veel geconcentreerder aan het vissen bent waardoor opnieuw de vangsten weer verhoogd worden.
  Tot de verbeteringen van de nieuwe Lowrance Elite Ti2 horen ook een zeer gebruiksvriendelijke touch screen, een wi-fi- functie en optionele smartphone meldingen op het scherm. De Motorquide Xi5 electromotor kan geïntegreerd worden op dit model Lowrance dieptemeter, voorheen was dit alleen mogelijk bij het luxere en duurdere modellen Lowrance HDS visvinders. Hetzelfde geld voor de Power Pole anker functie waar dit model visvinder nu mee voorzien is.

  Active Imaging 3-in-1 sonar , wat zijn de grote voordelen?
  Deze voordelen zal je heel snel merken: een van de grootste technische ontwikkelingen in de Elite Ti2-sonar is Active-Imaging 3-in-1 sonar. Dit is 2D CHIRP Sonar, SideScan en DownScan in één transducer. Met Active Imaging ervaart u een indrukwekkende weergave van structuren, vis en bodemgesteldheid. En allemaal op een zeer hoog bereik. Met Active Imaging is schakelen tussen 800 kHz (voor extreme detailscherpte) en 455 kHz (breder scannen en hoog bereik) mogelijk. Samengevat als je veel detail wilt zien en zelfs de vinnen van de vissen wilt zien dan kies je de 800khz instelling. Heb je voldoende info of de vissen ver van je boot staan en wil je over snelheid beschikken dan kies je 455khz instelling.

  De verbeterde beeldscherpte en het vele hogere contrast van deze nieuwe Elite Ti2 zorgen voor beelden op deze dieptemeter van fenomenale kwaliteit. Alleen al deze beelscherm verbetering zou al reden genoeg zijn om te switchen van de oude naar de nieuwe Lowrance Elite TI serie, het verschil in beeld is gigantisch! Daarbij komt dat je met dit nieuwe scherm geniet van de nieuwe navigatie functies die velen malen eenvoudiger te bedienen zijn.
  Bij de Lowrance Elite Ti2 inbegrepen is het vooraf geïnstalleerde kaartmateriaal van C-MAP, dat vele belangrijke viswateren over de hele wereld bevat. Ook inbegrepen zijn C-MAP Easy Routing en Navionics Dock-to-Dock Autorouting. Met deze sensationele functies zullen bootvissers zo snel en veilig navigeren als nooit tevoren. Automatische routeplanning houdt rekening met alle essentiële factoren voor de perfecte koers. Als u aangepaste dieptekaarten wilt maken kan je terugvallen op de krachtige realtime Genesis Live functie.
  De fishfinder is uitgebreid met een SolarMAX touchscreen scherm met hoge resolutie, uiteraard met multi touch functie voor verbeterde besturing van de dieptemeter. Het display heeft een hoog contrast, is ongelooflijk helder en heeft een indrukwekkende kijkhoekstabiliteit. De hele navigatie is perfect opgezet voor eenvoudige en intuïtieve bediening.

  Met de Wi-Fi-functie en FishReveal presteert je Lowrance Elite Ti2 visvinder waar andere dieptemeters het laten liggen!
  De Wi-Fi-functie geeft je Lowrance Elite Ti2 dieptemeter een geheel nieuw wending aan het bootvissen. Je kunt nu sonar, waypoint en routegegevens via een Wi-Fi-verbinding rechtstreeks tussen twee dieptemeters uitwisselen. Ook kan je heel eenvoudig vanuit dit Elite TI2 toestel data op je smartphone of tablet weergegeven zonder lastige kabels of dataverlies. Je kan zelfs instellen dat de berichtjes die op je telefoon binnenkomen weergegeven worden op de display van je nieuwe dieptemeter.

  Een geweldige functie is FishReveal ™. Dit biedt u cruciale voordelen bij het vissen. Met de geheel nieuwe FishReveal functie voor de DownScan modus worden de bekende vis-sikkels duidelijk scherper, kleurrijker en rijker in contrast weergegeven. De doelscheiding is aanzienlijk verbeterd, zodat je nu ook vissen in één oogopslag kunt onderscheiden die zeer dicht bij elkaar staan. De achtergrond kan ook nauwkeurig worden aangepast in FishReveal ™, zodat je altijd een ideaal contrast hebt. Het resultaat: met een Lowrance Elite Ti2 zul je nooit meer een vis missen - gegarandeerd!

  Lowrance 000-14630-001 9420024175170
  Niet op voorraad

   
 2. Lowrance HDS LIVE 12
  Lowrance HDS LIVE 12

  De Lowrance HDS LIVE is de nieuwste opvolger van de alom bekende Lowrance HDS serie die vier generaties succesvol op de markt is geweest.

  Deze HDS serie is de meest succesvolle serie onder de professionele vissers geweest en wij durven daarom hardop te zeggen dat meer professionele vissers met een HDS toestel vissen dan alle toestellen van alle merken. Dit zegt genoeg over de positie van de vertrouwde Lowrance HDS serie.
  Met de Lowrance HDS LIVE serie vervolgd Lowrance zijn koers op het gebied van innovatieve functies zoals; StructureScan® 3D met Active Imaging, Genesis Live Mapping, Active Imaging™, LiveSight™ Real-Time Sonar Forward/Down compatibiliteit en veel andere functies. De kern van HDS LIVE bestaat uit een krachtig arsenaal aan sonarfuncties. HDS LIVE levert uitstekende out-of-the-box sonarprestaties met Lowrance® CHIRP, maar onderscheidt zich pas echt met zijn ingebouwde ondersteuning van Active Imaging en compatibiliteit met StructureScan 3D met Active Imaging en LiveSight real-time sonar.

  Lowrance HDS LIVE Navigatie.
  De nieuwe Lowrance HDS Live serie is voorzien met de beste navigatie tools die ooit bestaan hebben voor de HDS series die voorzien zijn van de functies; hoge-resolutie C-MAP US Enhanced land- en kustkaarten, plus de nieuwe C-MAP Genesis Live kaartfuncties, C-MAP® Easy Routing en Navionics® Autorouting, vooraf geladen, hiermee kan er in real time contour plattegronden tot een half voet gecreëerd worden op het HDS Live scherm.
  Het nieuwe SolarMAX™ HD display.

  De Lowrance HDS Live serie is voorzien van de nieuwste techniek op display gebied. Het SolarMax HD scherm zorgt ervoor dat alle Lowrance HDS LIVE hoogwaardige beelden perfect zichtbaar zijn vanuit iedere hoek, ook met direct scherp zon licht en zelfs met een gepolariseerde zonnebril. De sonar functie is voorzien van de nieuwste dual core processor die een zeer vloeiende werking zonder vertragingen, een snellere kaartweergave en sonarupdates en de meest responsieve touchscreenprestaties levert.

  De Lowrance HDS-12 LIVE, voor de echte verwende roofvisser!

  Het een na grootste model uit de nieuwe Lowrance HDS LIVE serie met een 12 inch scherm vaagt de gehele concurrentie van tafel met alle nieuwe verbeteringen en noviteiten. In de nieuwe Lowrance HDS LIVE zitten zulke indrukwekkende technische innovaties die het bootvissen veel eenvoudiger en succesvoller maken. Dit maakt dat de Lowrance HDS-12 LIVE visvinder met recht de perfecte nieuwe opvolger is van de huidige Lowrance HDS Carbon serie wat tot nu toe de meest hoogwaardige dieptemeter is geweest binnen de hengelsport.

  De Lowrance HDS – 12 LIVE visvinder kan je bestellen in twee verschillende modellen:

  Lowrance HDS – 12 LIVE dieptemeter zonder transducer

  Dit model HDS LIVE is ideaal om meteen de speciale transducer die optioneel is hierop aan te sluiten. Ook is het mogelijk om dit toestel in netwerk met een andere dieptemeter met transducer te integreren.

  De Lowrance HDS – 12 LIVE dieptemeter met Active Imaging 3-in-1 transducer

  Met deze speciale transducer kan je het complete pakket van Active Imaging gebruiken. Zo kan je genieten van Chirp Sonar, Side Scan en Downscan die je allemaal gelijktijdig gebruiken kunt. Beleef met de Active Imaging perfecte weergave van structuren, vissen en bodemgesteldheid. Deze is natuurlijk om te zetten in twee frequenties namelijk 800khz (de hoogste resolutie met meeste details) en de 455khz (brede weergave)
  Selecteer hierboven de geschikte variant voor u in het drop-down menu.

  Lowrance 000-14430-001 9420024171974
  Gratis verzending
  Levertijd 3 - 6 werkdagen

   
  Slechts € 3.447,95
 3. Lowrance HDS LIVE 16
  Lowrance HDS LIVE 16

  De Lowrance HDS LIVE is de nieuwste opvolger van de alom bekende Lowrance HDS serie die vier generaties succesvol op de markt is geweest.

  Deze HDS serie is de meest succesvolle serie onder de professionele vissers geweest en wij durven daarom hardop te zeggen dat meer professionele vissers met een HDS toestel vissen dan alle toestellen van alle merken. Dit zegt genoeg over de positie van de vertrouwde Lowrance HDS serie.
  Met de Lowrance HDS LIVE serie vervolgd Lowrance zijn koers op het gebied van innovatieve functies zoals; StructureScan® 3D met Active Imaging, Genesis Live Mapping, Active Imaging™, LiveSight™ Real-Time Sonar Forward/Down compatibiliteit en veel andere functies. De kern van HDS LIVE bestaat uit een krachtig arsenaal aan sonarfuncties. HDS LIVE levert uitstekende out-of-the-box sonarprestaties met Lowrance® CHIRP, maar onderscheidt zich pas echt met zijn ingebouwde ondersteuning van Active Imaging en compatibiliteit met StructureScan 3D met Active Imaging en LiveSight real-time sonar.

  Lowrance HDS LIVE Navigatie.
  De nieuwe Lowrance HDS Live serie is voorzien met de beste navigatie tools die ooit bestaan hebben voor de HDS series die voorzien zijn van de functies; hoge-resolutie C-MAP US Enhanced land- en kustkaarten, plus de nieuwe C-MAP Genesis Live kaartfuncties, C-MAP® Easy Routing en Navionics® Autorouting, vooraf geladen, hiermee kan er in real time contour plattegronden tot een half voet gecreëerd worden op het HDS Live scherm.
  Het nieuwe SolarMAX™ HD display.

  De Lowrance HDS Live serie is voorzien van de nieuwste techniek op display gebied. Het SolarMax HD scherm zorgt ervoor dat alle Lowrance HDS LIVE hoogwaardige beelden perfect zichtbaar zijn vanuit iedere hoek, ook met direct scherp zon licht en zelfs met een gepolariseerde zonnebril. De sonar functie is voorzien van de nieuwste dual core processor die een zeer vloeiende werking zonder vertragingen, een snellere kaartweergave en sonarupdates en de meest responsieve touchscreenprestaties levert.

  De Lowrance HDS-16 LIVE, voor de echte verwende roofvisser!

  Het grootste model uit de nieuwe Lowrance HDS LIVE serie met een 16 inch scherm vaagt de gehele concurrentie van tafel met alle nieuwe verbeteringen en noviteiten. In de nieuwe Lowrance HDS LIVE zitten zulke indrukwekkende technische innovaties die het bootvissen veel eenvoudiger en succesvoller maken. Dit maakt dat de Lowrance HDS-16 LIVE visvinder met recht de perfecte nieuwe opvolger is van de huidige Lowrance HDS Carbon serie wat tot nu
  toe de meest hoogwaardige dieptemeter is geweest binnen de hengelsport.

  De Lowrance HDS – 16 LIVE visvinder kan je bestellen in twee verschillende modellen:

  Lowrance HDS – 16 LIVE dieptemeter zonder transducer

  Dit model HDS LIVE is ideaal om meteen de speciale transducer die optioneel is hierop aan te sluiten. Ook is het mogelijk om dit toestel in netwerk met een andere dieptemeter met transducer te integreren.

  De Lowrance HDS – 16 LIVE dieptemeter met Active Imaging 3-in-1 transducer

  Met deze speciale transducer kan je het complete pakket van Active Imaging gebruiken. Zo kan je genieten van Chirp Sonar, Side Scan en Downscan die je allemaal gelijktijdig gebruiken kunt. Beleef met de Active Imaging perfecte weergave van structuren, vissen en bodemgesteldheid. Deze is natuurlijk om te zetten in twee frequenties namelijk 800khz (de hoogste resolutie met meeste details) en de 455khz (brede weergave)
  Selecteer hierboven de geschikte variant voor u in het drop-down menu.

  Lowrance 000-14436-001 9420024172032
  Gratis verzending
  Levertijd 3 - 6 werkdagen

   
  Slechts € 5.171,95
 4. Lowrance HDS LIVE 7
  Lowrance HDS LIVE 7

  De Lowrance HDS LIVE is de nieuwste opvolger van de alom bekende Lowrance HDS serie die vier generaties succesvol op de markt is geweest.

  Deze HDS serie is de meest succesvolle serie onder de professionele vissers geweest en wij durven daarom hardop te zeggen dat meer professionele vissers met een HDS toestel vissen dan alle toestellen van alle merken. Dit zegt genoeg over de positie van de vertrouwde Lowrance HDS serie.
  Met de Lowrance HDS LIVE serie vervolgd Lowrance zijn koers op het gebied van innovatieve functies zoals; StructureScan® 3D met Active Imaging, Genesis Live Mapping, Active Imaging™, LiveSight™ Real-Time Sonar Forward/Down compatibiliteit en veel andere functies. De kern van HDS LIVE bestaat uit een krachtig arsenaal aan sonarfuncties. HDS LIVE levert uitstekende out-of-the-box sonarprestaties met Lowrance® CHIRP, maar onderscheidt zich pas echt met zijn ingebouwde ondersteuning van Active Imaging en compatibiliteit met StructureScan 3D met Active Imaging en LiveSight real-time sonar.

  Lowrance HDS LIVE Navigatie.
  De nieuwe Lowrance HDS Live serie is voorzien met de beste navigatie tools die ooit bestaan hebben voor de HDS series die voorzien zijn van de functies; hoge-resolutie C-MAP US Enhanced land- en kustkaarten, plus de nieuwe C-MAP Genesis Live kaartfuncties, C-MAP® Easy Routing en Navionics® Autorouting, vooraf geladen, hiermee kan er in real time contour plattegronden tot een half voet gecreëerd worden op het HDS Live scherm.
  Het nieuwe SolarMAX™ HD display.
  De Lowrance HDS Live serie is voorzien van de nieuwste techniek op display gebied. Het SolarMax HD scherm zorgt ervoor dat alle Lowrance HDS LIVE hoogwaardige beelden perfect zichtbaar zijn vanuit iedere hoek, ook met direct scherp zon licht en zelfs met een gepolariseerde zonnebril. De sonar functie is voorzien van de nieuwste dual core processor die een zeer vloeiende werking zonder vertragingen, een snellere kaartweergave en sonarupdates en de meest responsieve touchscreenprestaties levert.

  Lowrance HDS-7 LIVE
  Het kleinste model uit de nieuwe Lowrance HDS LIVE serie met een 7 inch scherm laat heel duidelijk zijn spierballen zien en verlegt overduidelijk alle grenzen binnen de markt van compacte dieptemeters. In de nieuwe Lowrance HDS LIVE zitten zulke indrukwekkende technische innovaties die het bootvissen veel eenvoudiger en succesvoller maken. Dit maakt dat de Lowrance HDS-7 LIVE visvinder met recht de perfecte nieuwe opvolger is van de huidige Lowrance HDS Carbon serie wat tot nu toe de meest hoogwaardige dieptemeter is geweest binnen de hengelsport.
  De Lowrance HDS – 7 LIVE visvinder kan je bestellen in twee verschillende modellen:

  Lowrance HDS – 7 LIVE dieptemeter zonder transducer

  Dit model HDS LIVE is ideaal om meteen de speciale transducer die optioneel is hierop aan te sluiten. Ook is het mogelijk om dit toestel in netwerk met een andere dieptemeter met transducer te integreren.

  De Lowrance HDS – 7 LIVE dieptemeter met Active Imaging 3-in-1 transducer

  Met deze speciale transducer kan je het complete pakket van Active Imaging gebruiken. Zo kan je genieten van Chirp Sonar, Side Scan en Downscan die je allemaal gelijktijdig gebruiken kunt. Beleef met de Active Imaging perfecte weergave van structuren, vissen en bodemgesteldheid. Deze is natuurlijk om te zetten in twee frequenties namelijk 800khz (de hoogste resolutie met meeste details) en de 455khz (brede weergave)

  Selecteer hierboven de geschikte variant voor u in het drop-down menu.

  Lowrance 000-14418-001 9420024171851
  Gratis verzending
  Levertijd 3 - 6 werkdagen

   
  Slechts € 1.434,95
 5. Lowrance HDS LIVE 9
  Lowrance HDS LIVE 9

  De Lowrance HDS LIVE is de nieuwste opvolger van de alom bekende Lowrance HDS serie die vier generaties succesvol op de markt is geweest.

  Deze HDS serie is de meest succesvolle serie onder de professionele vissers geweest en wij durven daarom hardop te zeggen dat meer professionele vissers met een HDS toestel vissen dan alle toestellen van alle merken. Dit zegt genoeg over de positie van de vertrouwde Lowrance HDS serie.
  Met de Lowrance HDS LIVE serie vervolgd Lowrance zijn koers op het gebied van innovatieve functies zoals; StructureScan® 3D met Active Imaging, Genesis Live Mapping, Active Imaging™, LiveSight™ Real-Time Sonar Forward/Down compatibiliteit en veel andere functies. De kern van HDS LIVE bestaat uit een krachtig arsenaal aan sonarfuncties. HDS LIVE levert uitstekende out-of-the-box sonarprestaties met Lowrance® CHIRP, maar onderscheidt zich pas echt met zijn ingebouwde ondersteuning van Active Imaging en compatibiliteit met StructureScan 3D met Active Imaging en LiveSight real-time sonar.

  Lowrance HDS LIVE Navigatie.
  De nieuwe Lowrance HDS Live serie is voorzien met de beste navigatie tools die ooit bestaan hebben voor de HDS series die voorzien zijn van de functies; hoge-resolutie C-MAP US Enhanced land- en kustkaarten, plus de nieuwe C-MAP Genesis Live kaartfuncties, C-MAP® Easy Routing en Navionics® Autorouting, vooraf geladen, hiermee kan er in real time contour plattegronden tot een half voet gecreëerd worden op het HDS Live scherm.
  Het nieuwe SolarMAX™ HD display.

  De Lowrance HDS Live serie is voorzien van de nieuwste techniek op display gebied. Het SolarMax HD scherm zorgt ervoor dat alle Lowrance HDS LIVE hoogwaardige beelden perfect zichtbaar zijn vanuit iedere hoek, ook met direct scherp zon licht en zelfs met een gepolariseerde zonnebril. De sonar functie is voorzien van de nieuwste dual core processor die een zeer vloeiende werking zonder vertragingen, een snellere kaartweergave en sonarupdates en de meest responsieve touchscreenprestaties levert.

  De Lowrance HDS-9 LIVE, de absolute krachtpatser!

  Het middel model uit de nieuwe Lowrance HDS LIVE serie met een 9 inch scherm vaagt de gehele concurrentie van tafel met alle nieuwe verbeteringen en noviteiten. In de nieuwe Lowrance HDS LIVE zitten zulke indrukwekkende technische innovaties die het bootvissen veel eenvoudiger en succesvoller maken. Dit maakt dat de Lowrance HDS-9 LIVE visvinder met recht de perfecte nieuwe opvolger is van de huidige Lowrance HDS Carbon serie wat tot nu toe de meest hoogwaardige dieptemeter is geweest binnen de hengelsport.

  De Lowrance HDS – 9 LIVE visvinder kan je bestellen in twee verschillende modellen:

  Lowrance HDS – 9 LIVE dieptemeter zonder transducer

  Dit model HDS LIVE is ideaal om meteen de speciale transducer die optioneel is hierop aan te sluiten. Ook is het mogelijk om dit toestel in netwerk met een andere dieptemeter met transducer te integreren.

  De Lowrance HDS – 9 LIVE dieptemeter met Active Imaging 3-in-1 transducer

  Met deze speciale transducer kan je het complete pakket van Active Imaging gebruiken. Zo kan je genieten van Chirp Sonar, Side Scan en Downscan die je allemaal gelijktijdig gebruiken kunt. Beleef met de Active Imaging perfecte weergave van structuren, vissen en bodemgesteldheid. Deze is natuurlijk om te zetten in twee frequenties namelijk 800khz (de hoogste resolutie met meeste details) en de 455khz (brede weergave)
  Selecteer hierboven de geschikte variant voor u in het drop-down menu.

  Lowrance 000-14424-001 9420024171912
  Gratis verzending
  Levertijd 3 - 6 werkdagen

   
  Slechts € 2.067,95
 6. Lowrance Hook Reveal 5 HDI
  Lowrance Hook Reveal 5 HDI

  De lowrance Hook Reveal fishfinders zijn werkelijk een nieuwigheid in de bestaande visvinder markt. Alle toestellen in de Lowrance Hook Reveal range zitten boordevol met de beste sonartechnieken en zijn daarnaast voorzien van Genisis live voor de beste cartografie. Met deze bundeling van Cartografie en sonar techniek kom je beslagen ten ijs en is er geen enkele vis of onderwater structuur meer veilig voor jou. Zoals de naam Hook Reveal al zegt zijn alle visvinders in de Lowrance Hook Revael serie uitgerust met FishReveal. De FishReveal functie maakt het gemakkelijker om vissen te lokaliseren en te identificeren doordat er gebruik gemaakt is van traditionele Lowrance CHIRP-sonar in combinatie met een hoge-resolutie DownScan sonar. Dit alles is samengevoegd in een scherm en garandeert jou de beste beelden. Voor iedere visser is er een Lowrance Hook Reveal model beschikbaar, hierin maak je zelf de keuze of ja gaat voor een 5, 7 of 9 inch Solarmax display. Een andere keuze die gemaakt dient te worden is die voor een HDI of een Tripleshot toestel. Het HDI toestel is in deze voorzien van broadband sonar en de gedetailleerde downscan sonar, het Tripleshot toestel is hierin voorzien van een Sidescan functie. Zoals je ziet is de keuze ruim en kunnen wij met een gerust hard zeggen dat er voor iedere visser een geschikt Lowrance Hook Reveal visvinder verkrijgbaar is!

  Lowrance 000-15504-001 9420064114399
  Gratis verzending
  Op voorraad

  Levertijd: 1-2 werkdagen
  Slechts € 351,95
 7. Lowrance Hook Reveal 7 HDI
  Lowrance Hook Reveal 7 HDI

  De lowrance Hook Reveal fishfinders zijn werkelijk een nieuwigheid in de bestaande visvinder markt. Alle toestellen in de Lowrance Hook Reveal range zitten boordevol met de beste sonartechnieken en zijn daarnaast voorzien van Genisis live voor de beste cartografie. Met deze bundeling van Cartografie en sonar techniek kom je beslagen ten ijs en is er geen enkele vis of onderwater structuur meer veilig voor jou. Zoals de naam Hook Reveal al zegt zijn alle visvinders in de Lowrance Hook Revael serie uitgerust met FishReveal. De FishReveal functie maakt het gemakkelijker om vissen te lokaliseren en te identificeren doordat er gebruik gemaakt is van traditionele Lowrance CHIRP-sonar in combinatie met een hoge-resolutie DownScan sonar. Dit alles is samengevoegd in een scherm en garandeert jou de beste beelden. Voor iedere visser is er een Lowrance Hook Reveal model beschikbaar, hierin maak je zelf de keuze of ja gaat voor een 5, 7 of 9 inch Solarmax display. Een andere keuze die gemaakt dient te worden is die voor een HDI of een Tripleshot toestel. Het HDI toestel is in deze voorzien van broadband sonar en de gedetailleerde downscan sonar, het Tripleshot toestel is hierin voorzien van een Sidescan functie. Zoals je ziet is de keuze ruim en kunnen wij met een gerust hard zeggen dat er voor iedere visser een geschikt Lowrance Hook Reveal visvinder verkrijgbaar is!

  Lowrance 000-15518-001 9420064114535
  Niet op voorraad

   
 8. Lowrance Hook Reveal 7 Tripleshot
  Lowrance Hook Reveal 7 Tripleshot

  De lowrance Hook Reveal fishfinders zijn werkelijk een nieuwigheid in de bestaande visvinder markt. Alle toestellen in de Lowrance Hook Reveal range zitten boordevol met de beste sonartechnieken en zijn daarnaast voorzien van Genisis live voor de beste cartografie. Met deze bundeling van Cartografie en sonar techniek kom je beslagen ten ijs en is er geen enkele vis of onderwater structuur meer veilig voor jou. Zoals de naam Hook Reveal al zegt zijn alle visvinders in de Lowrance Hook Revael serie uitgerust met FishReveal. De FishReveal functie maakt het gemakkelijker om vissen te lokaliseren en te identificeren doordat er gebruik gemaakt is van traditionele Lowrance CHIRP-sonar in combinatie met een hoge-resolutie DownScan sonar. Dit alles is samengevoegd in een scherm en garandeert jou de beste beelden. Voor iedere visser is er een Lowrance Hook Reveal model beschikbaar, hierin maak je zelf de keuze of ja gaat voor een 5, 7 of 9 inch Solarmax display. Een andere keuze die gemaakt dient te worden is die voor een HDI of een Tripleshot toestel. Het HDI toestel is in deze voorzien van broadband sonar en de gedetailleerde downscan sonar, het Tripleshot toestel is hierin voorzien van een Sidescan functie. Zoals je ziet is de keuze ruim en kunnen wij met een gerust hard zeggen dat er voor iedere visser een geschikt Lowrance Hook Reveal visvinder verkrijgbaar is!

  Lowrance 000-15520-001 9420064114559
  Gratis verzending
  Niet op voorraad

   
  € 569,95
 9. Lowrance Hook Reveal 9 HDI
  Lowrance Hook Reveal 9 HDI

  De lowrance Hook Reveal fishfinders zijn werkelijk een nieuwigheid in de bestaande visvinder markt. Alle toestellen in de Lowrance Hook Reveal range zitten boordevol met de beste sonartechnieken en zijn daarnaast voorzien van Genisis live voor de beste cartografie. Met deze bundeling van Cartografie en sonar techniek kom je beslagen ten ijs en is er geen enkele vis of onderwater structuur meer veilig voor jou. Zoals de naam Hook Reveal al zegt zijn alle visvinders in de Lowrance Hook Revael serie uitgerust met FishReveal. De FishReveal functie maakt het gemakkelijker om vissen te lokaliseren en te identificeren doordat er gebruik gemaakt is van traditionele Lowrance CHIRP-sonar in combinatie met een hoge-resolutie DownScan sonar. Dit alles is samengevoegd in een scherm en garandeert jou de beste beelden. Voor iedere visser is er een Lowrance Hook Reveal model beschikbaar, hierin maak je zelf de keuze of ja gaat voor een 5, 7 of 9 inch Solarmax display. Een andere keuze die gemaakt dient te worden is die voor een HDI of een Tripleshot toestel. Het HDI toestel is in deze voorzien van broadband sonar en de gedetailleerde downscan sonar, het Tripleshot toestel is hierin voorzien van een Sidescan functie. Zoals je ziet is de keuze ruim en kunnen wij met een gerust hard zeggen dat er voor iedere visser een geschikt Lowrance Hook Reveal visvinder verkrijgbaar is!

  Lowrance 000-15527-001 9420064114627
  Gratis verzending
  Niet op voorraad

   
  € 598,95
 10. Lowrance Hook Reveal 9 Tripleshot
  Lowrance Hook Reveal 9 Tripleshot

  De lowrance Hook Reveal fishfinders zijn werkelijk een nieuwigheid in de bestaande visvinder markt. Alle toestellen in de Lowrance Hook Reveal range zitten boordevol met de beste sonartechnieken en zijn daarnaast voorzien van Genisis live voor de beste cartografie. Met deze bundeling van Cartografie en sonar techniek kom je beslagen ten ijs en is er geen enkele vis of onderwater structuur meer veilig voor jou. Zoals de naam Hook Reveal al zegt zijn alle visvinders in de Lowrance Hook Revael serie uitgerust met FishReveal. De FishReveal functie maakt het gemakkelijker om vissen te lokaliseren en te identificeren doordat er gebruik gemaakt is van traditionele Lowrance CHIRP-sonar in combinatie met een hoge-resolutie DownScan sonar. Dit alles is samengevoegd in een scherm en garandeert jou de beste beelden. Voor iedere visser is er een Lowrance Hook Reveal model beschikbaar, hierin maak je zelf de keuze of ja gaat voor een 5, 7 of 9 inch Solarmax display. Een andere keuze die gemaakt dient te worden is die voor een HDI of een Tripleshot toestel. Het HDI toestel is in deze voorzien van broadband sonar en de gedetailleerde downscan sonar, het Tripleshot toestel is hierin voorzien van een Sidescan functie. Zoals je ziet is de keuze ruim en kunnen wij met een gerust hard zeggen dat er voor iedere visser een geschikt Lowrance Hook Reveal visvinder verkrijgbaar is!

  Lowrance 000-15531-001 9420064114665
  Gratis verzending
  Niet op voorraad

   
  € 712,95
 11. Lowrance HOOK2-4x Bullet Skimmer GPS Plotter incl. transducer
  Lowrance HOOK2-4x Bullet Skimmer GPS P ...

  De Lowrance HOOK? 4x Bullet is 's werelds meest gebruiksvriendelijke fish finder en zorgt voor een prettige dag op het water zonder dat je meer bezig bent met de visvinder dan met het vissen. Natuurlijk geleverd incusief transducer. Dankzij de eenvoudige menu's, gemakkelijke toegang tot belangrijke functies en baanbrekende Autotuning sonar is het gedoe van constant aanpassingen maken verleden tijd. De Autotuning sonar is een nieuwe functie die zich automatisch aanpast aan veranderende visomstandigheden. Zo kunt u zich gewoon concentreren op het vissen en uw ogen op het visvinder scherm houden zonder hier aanpassingen door te hoeven voeren. Geniet van het vissen en laat Lowrance HOOK? dieptemeter de rest regelen. Vissers bestrijken meer water in een kortere periode, dankzij de HOOK? Bullet Broadband sonar met brede dekking. Hiermee beschikt u over twee keer zoveel dekking als bij de meeste andere fishfinders. Door de GPS functie van Deze Lowrance 4 inch dieptemeter sla je gemakkelijk waypoints op, volg je routes en navigeer je naar jouw favoriete visstek met de eenvoudige en nauwkeurige GPS plotter, ingebouwd in het display van de HOOK? 4x GPS Bullet.

  Lowrance 000-14015-001 9420024166161
  26% korting
  Gratis verzending
  Niet op voorraad

   
  Speciale prijs € 124,95 Normale prijs € 169,95
 12. Lowrance HOOK2-4x Bullet Skimmer incl. transducer
  Lowrance HOOK2-4x Bullet Skimmer incl. ...

  De Lowrance HOOK? 4x Bullet is 's werelds meest gebruiksvriendelijke fish finder en zorgt voor een prettige dag op het water zonder dat je meer bezig bent met de visvinder dan met het vissen. Natuurlijk geleverd incusief transducer. Dankzij de eenvoudige menu's, gemakkelijke toegang tot belangrijke functies en baanbrekende Autotuning sonar is het gedoe van constant aanpassingen maken verleden tijd. De Autotuning sonar is een nieuwe functie die zich automatisch aanpast aan veranderende visomstandigheden. Zo kunt u zich gewoon concentreren op het vissen en uw ogen op het visvinder scherm houden zonder hier aanpassingen door te hoeven voeren. Geniet van het vissen en laat Lowrance HOOK? visvinder de rest regelen. Vissers bestrijken meer water in een kortere periode, dankzij de HOOK? Bullet Broadband sonar met brede dekking. Hiermee beschikt u over twee keer zoveel dekking als bij de meeste andere fish finders.

  Lowrance 000-14013-001 9420024166147
  28% korting
  Gratis verzending
  Niet op voorraad

   
  Speciale prijs € 107,95 Normale prijs € 149,95
Tonen als Foto-tabel Lijst

12 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina