De vrijloopmolen voor de echte meervalvisser. Jaren getest en bewezen.
De penn slammer liveliner heeft het voordeel dat er met natuurlijk aas een vrijloop gebruikt kan worden. Dit is de grote broer van de penn slammer molen zonder vrijloop.
slammer 3
Met steeds meer vissers die overschakelen op gevlochten lijn, realiseerde Penn zich dat de meeste molens niet opgewassen zijn tegen de extreme druk waarmee de as en het slipsysteem te maken krijgen tijdens de dril. Vandaar de beslissing om bij de "Penn Slammer" de as bij de spoel extra te ondersteunen en zelfs 3x extra te ondersteunen in het huis .
slammer 1
De balans hoeft daarom gen concessies te doen en blijft de as zoals hij hoort, recht! Een enkele HT100 slipschijf is onder de spoel bevestigd om een extreem fijne slipafstelling mogelijk te maken.Deze vooruitstrevende ontwikkelingen zorgen ervoor dat de Slammer een magnifieke molen is die ingezet kan worden tijdens het belagen van zeebaars tot blauwe haai zonder een krimp te geven. De Liveliner is niet alleen goed te gebruiken op zee maar ook op het zoete water voor het vissen op karper tot meerval
Specificaties Slammer Liveliner 760: 5+1 kogellagers, 1 aluminium spoel , Ratio 4,7:1 , Inhaalsnelheid: 66cm , Capaciteit: 275m/0.45mm