+31 (0)77-3541449
|

Partners

Fish Inn & Outdoor is de partner van Roven.nl. In de afgelopen 20 jaar heeft Fish Inn & Outdoor zich zodanig ontwikkeld dat sportvissers hun hart konden ophalen in deze zaak. Fish Inn & Outdoor wordt gerund door bloedfanatieke sportvissers die erg praktijkgericht werken en deze kennis maar al te graag overdragen naar hun klanten. Mede door deze praktijkkennis is er een zeer groot specialistisch aanbod voor de professionele sportvisser onder ons.

 Na een hectisch en druk 2010 bestaat eindelijk de perfecte stenen sportvis shop met meer dan 1000m2 winkeloppervlakte. Al jaren was het vorige winkelpand te klein, hierdoor werd de verdere groei belemmerd en de keuze was dan ook eenvoudig om de perfecte hengelsport winkel te realiseren. Als voorbeeld werden de mega stores in Amerika genomen waar hengelsport en outdoor wordt verkocht en waar het echte ‘buitengevoel’ leeft. Het voorbeeld werd dan ook overgenomen en zelfs verbeterd. Het winkelinterieur werd compleet uit douglas en eiken hout vertimmerd wat puur natuur uitademt en je het echte outdoor gevoel geeft.

 Mede door het lage prijsbeleid zijn er altijd veel artikelen verstuurd door heel het land. Om deze reden is afgelopen jaar besloten de meest innovatieve web shop van de hengelsport te laten bouwen. In 2011 is de site Roven.nl overgenomen door Fish Inn. Bij deze overname is geleerd hoe het vertrouwen bij de klant te verdienen is. Roven.nl is de eerste web shop in de hengelsport dat met voorraadbeheer werkt en dus ook vlekkeloos zijn bestellingen kan uitleveren. Dit is daarom ook de reden geweest om de nieuwe Fishinn.nl site exact hetzelfde te laten bouwen. Levering gebeurt hierdoor binnen 48 uur en u zult zich verbazen over de service en vele extra’s die geboden worden door deze vernieuwde Fishinn.nl.

 Alle topmerken in de sportvisserij zijn vertegenwoordigd, bij verschillende merken zelfs als Pro shop. Hierdoor kunnen sportvissers hier maximaal in de breedte winkelen. Van de vele merken staat er meestal een totaalaanbod klein materiaal waardoor de gedreven sportvisser altijd zal slagen.

 Kortom een totale andere shopervaring met deze mooie combinatie Fish Inn & Outdoor dan u gewend was.

Fish Inn